House of Gucci: Το νέο τρέιλερ δείχνει όλο τον κυνισμό της Patrizia Reggiani

Νατάσσα Σχοινά
House of Gucci: Το νέο τρέιλερ δείχνει όλο τον κυνισμό της Patrizia Reggiani

Lady Gaga και Adam Driver απογειώνουν τους ρόλους της Patrizia Reggiani και του Maurizio Gucci.

Σκάνδαλα, πόνος, δολοφονίες. Ο χώρος της μόδας έχει συνδέσει το όνομά του ανά διαστήματα με γεγονότα που σόκαραν τον πλανήτη και, ως γνωστόν, όπου ο κινηματογράφος δει ένταση και αίμα, σπεύδει να το κατοχυρώσει για τις παραγωγές του και να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα στο κοινό.

Δύο χρόνια πριν τη δολοφονία εν ψυχρώ του Gianni Versace από τον Andrew Cunanan έξω από την έπαυλή του στο Μαϊάμι, ένα άλλο έγκλημα έφερε τα πάνω κάτω στη showbiz και δη στον κόσμο της μόδας. Ο Ιταλός σχεδιαστής και εγγονός του ιδρυτή του Gucci (Guccio Gucci) άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το γραφείο του, μόλις έφτασε για τη δουλειά.



Η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani, προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο να τον σκοτώσει και αργότερα καταδικάστηκε για τη δολοφονία που συνέβη στις 27 Μαρτίου του 1995. Το κίνητρα πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν ένας συνδυασμός ζήλιας, μίσους και θέλησης για περισσότερα χρήματα. Ο Gucci τότε ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο, Paola Franchi, κάτι που δεν ήθελε καθόλου η Reggiani.

House of Gucci: Η συγκλονιστική, πραγματική ιστορία πίσω από την ταινία

house of gucci trailer

Ο Ridley Scott φέρνει το έγκλημα στον κινηματογράφο

Ο Ridley Scott είναι αυτός που αναλαμβάνει τώρα να φέρει τη διάσημη ιστορία στη μεγάλη οθόνη και σκοπεύει να την παρουσιάσει με έναν διαφορετικό τρόπο. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χτες, 28 Οκτωβρίου, δείχνει μία προσέγγιση μαύρης κωμωδίας, με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Adam Driver.



Η Lady Gaga και ο Adam Driver

Η Lady Gaga έχει αναλάβει τον ρόλο της Patrizia Reggiani και μέσα από τις σκηνές που έχουμε δει μέχρι σήμερα φαίνεται πως αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή ηθοποιού. Έχει το βλέμμα της απληστίας με την κατάλληλη δόση κυνισμού που είχε και η πρώην σύζυγος του Gucci.

house of gucci6

Όσο για τον Adam Driver, που υποδύεται τον Maurizio Gucci, η ποιότητα του υποκριτικού του ταλέντου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Στο Marriage Story το 2019 είχε κλέψει τις εντυπώσεις και τώρα όλοι αναμένουν να δουν άλλη μία μεγάλη ερμηνεία στον ρόλο του εικονικού επιχειρηματία -και το τρέιλερ επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό-.

house of gucci4

«Αυτή η ταινία, ακριβώς λόγω της μόδας των 80s και των 90s, πρόκειται να είναι λίγο διαφορετικό. Ο κόσμος της μόδας ή αυτά τα fashion shows δεν έδειχναν και τόσο καλά. Κοιτάζεις στα μεγάλα παλτό και στα υπόλοιπα πράγματα και… Χμ. Οπότε είναι λίγο κιτς, αστείο, τραγική κωμωδία – μία σαπουνόπερα πολυτελείας. Με ένα τρελό cast, επίσης», είπε ο διευθυντής φωτογραφίας Dariusz Wolski τον Απρίλιο.

Το House of Gucci θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.