Ανατριχιάζει η Lady Gaga για το House of Gucci! Μπήκε στον ρόλο και δεν μπορούσε να συνέλθει

Νατάσσα Σχοινά
Ανατριχιάζει η Lady Gaga για το House of Gucci! Μπήκε στον ρόλο και δεν μπορούσε να συνέλθει

Όπως όλα δείχνουν, η Lady Gaga ετοιμάζεται να μας δώσει μία εξαιρετική ερμηνεία στον ρόλο της Patrizia Reggiani.

Έχει μείνει πια λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την κυκλοφορία της πολυσυζητημένης ταινίας House of Gucci για τη ζωή του Maurizio Gucci με την Patrizia Reggiani. Το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη δολοφονία του εγγονού του ιδρυτή του Guccio Gucci έξω από το γραφείο του μετά από εντολή της πρώην συζύγου του κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα και το έγκλημα ζήλιας και μίσους της Reggiani θεωρείται μέχρι σήμερα ένα από τα πιο σοκαριστικά που έχουν λάβει χώρα στη showbiz.

Όταν ανακοινώθηκε πως η ιστορία θα έρθει στον κινηματογράφο με τον Adam Driver και τη Lady Gaga στα ηνία, ήταν εξαρχής αντιληπτό ότι έπρεπε να περιμένουμε μία πολύ ποιοτική παραγωγή. Ο Driver έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξία του αλλά και η Lady Gaga, παρά το ότι ξεκίνησε ως τραγουδίστρια, στην πορεία εξέπληξε το κοινό (σ.σ. Θυμήσου τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο πλευρό του Bradley Cooper για την ταινία «A Star Is Born»).

house of gucci6

House of Gucci: Η συγκλονιστική, πραγματική ιστορία πίσω από την ταινία

Τώρα, λίγο πριν την άφιξη της ταινίας στους κινηματογράφους, η Lady Gaga μιλάει στη Vogue για τη διαδικασία του να μετατραπεί στην Patrizia Reggiani και αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που «χάθηκε» στην πορεία. Αναμενόμενα η συνέντευξη συνοδεύτηκε από φωτογράφιση για το μέσο έχοντας ως αποτέλεσμα πολύ επιβλητικές λήψεις.

https://www.instagram.com/p/CVx_QInvfQ8

«Ήταν σχεδόν αδύνατο για εμένα να μιλήσω με προφορά ως ξανθιά. Έπρεπε κατευθείαν να βάψω τα μαλλιά μου και άρχισα να ζω με έναν τρόπο που σε ό,τι κοιτούσα, σε ο,τι άγγιζα, άρχισα να προσέχω πού και πότε μπορούσα να δω χρήματα»

https://www.instagram.com/p/CVyEfjtPT6d

«Άρχισα να τραβάω φωτογραφίες επίσης. Δεν έχω καμία απόδειξη ότι η Patrizia ήταν φωτογράφος, αλλά πίστευα ότι ως άσκηση και βρίσκοντας τα ενδιαφέροντά της στη ζωή, θα γινόμουν φωτογράφος, οπότε έπαιρνα όπου πήγαινα την κάμερά μου. Πρόσεξα ότι η Patrizia αγαπούσε τα ωραία πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν ωραίο, το διέγραφα»

https://www.instagram.com/p/CVyBKoOPxbs

«Είχα κάποια ψυχολογική δυσκολία σε ένα σημείο κατά το τέλος των γυρισμάτων. Ήμουν είτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ζώντας και μιλώντας σαν την Reggiani ή ήμουν στο σετ ζώντας και μιλώντας όπως εκείνη. Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία κάποια μέρα με ένα καπέλο να κάνω βόλτα. Δεν είχα κάνει βόλτα για περίπου δύο μήνες και πανικοβλήθηκα. Νόμιζα ότι ήμουν σε ένα σετ ταινίας»

https://www.instagram.com/p/CVyGJZkPal5

«Ήμασταν ενδιάμεσα των γυρισμάτων και η Salma είπε ‘Α, έχουμε αυτήν την ηθοποιό μεθόδου εδώ. Ξέρετε, δε μου μιλάει τώρα’. Γιατί έκανα δουλειά μνήμης αισθήσεων δίπλα της και με κορόιδευε την ώρα που καθόμουν εκεί και το έκανα»

Girl Power: H Salma Hayek αποθεώνει τη Lady Gaga για το House of Gucci

«Καταλήγεις να ακούγεσαι και να μοιάζεις με αυτούς (τους χαρακτήρες), αλλά όχι ως μίμηση. Γίνεσαι σαν κι αυτούς. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα που ήξερα ότι είχα γίνει (η Patrizia) και ήξερα ότι η μεγαλύτερη δυσκολία θα ήταν το να μην είμαι πια»



House of Gucci: Το νέο τρέιλερ δείχνει όλο τον κυνισμό της Patrizia Reggiani