Girl Power: H Salma Hayek αποθεώνει τη Lady Gaga για το House of Gucci

Νατάσσα Σχοινά
Girl Power: H Salma Hayek αποθεώνει τη Lady Gaga για το House of Gucci

Με το άνοιγμα των κινηματογράφων, όλα τα βλέμματα στρέφονται στους μεγάλους αστέρες του Hollywood.

Με την άρση της καραντίνας, η κινηματογραφική σεζόν αρχίζει δυναμικά. Μέσα στο lockdown, πολλά μάς είχαν λείψει, ωστόσο, μιλώντας από προσωπική εμπειρία, σαν το σινεμά δεν υπάρχει κάτι. Είναι αυτή η μοναδική αίσθηση που δημιουργείται όταν μπαίνεις στην αίθουσα, κάθεσαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα και αφήνεις τον ήχο των ηχείων να σε παρασύρει.

Σε μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο της φετινής χρονιάς είναι προγραμματισμένη να προβληθεί μία ταινία που θα απασχολήσει από κάθε άποψη. Το House of Gucci θα εισχωρήσει στη ζωή του διάσημου οίκου μόδας περιστρεφόμενη γύρω από τον Maurizio Gucci -Adam Driver-, γιο του Rodolfo Gucci και εγγονό του Guccio Gucci που ίδρυσε τον οίκο, και τη σύζυγό του Patrizia Reggiani.

Τη Reggiani θα υποδυθεί η Lady Gaga, μία καλλιτέχνης που μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της από το τραγούδι, όμως, στη συνέχεια απέδειξε ότι η υποκριτική είναι ένας τομέας που βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα ταλέντα της.

Πολλοί έχουν σπεύσει στο παρελθόν να την κατακρίνουν. Καλοθελητές που δεν μπορούν ίσως να αποδεχτούν την πολυτάλαντη φύση της.




Η Salma Hayek, που υποδύεται την Pina Auriemma (σ.σ. φίλη - μέντιουμ της Reggiani) και που στην παρούσα φάση βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω του ρόλου της στην ταινία «Eternals» της Marvel, υποστήριξε ανοιχτά τη συνάδελφό της. Είπε τα καλύτερα λόγια και μας προετοίμασε για ένα πολύ ποιοτικό -όπως φαίνεται- δημιούργημα.

«Είναι απίστευτα ταλαντούχα, απίστευτα έξυπνη. Και πάνω σε όλα αυτά, έχει επιπλέον ικανότητες που δεν έχουν όλοι οι εξαιρετικοί ηθοποιοί, το οποίο είναι ότι είναι πολύ καλή με την προφορά. Φυσικά, έχει ένα εξαιρετικό αυτί. Αυτοσχεδιάζει απίστευτα και δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό. Πραγματικά ενσαρκώνει τον χαρακτήρα. Το επίπεδο της αφοσίωσής της το έχω δει ίσως να το έχουν μία ή δύο άλλες περιπτώσεις. Και είναι επίσης εξαιρετική team player», είπε η ηθοποιός στο Variety,