Άγιος Βαλεντίνος: Doctor Strange, Lord of the Rings, Peaky Blinders μας έδωσαν το καλύτερο δώρο

Νατάσσα Σχοινά
Άγιος Βαλεντίνος: Doctor Strange, Lord of the Rings, Peaky Blinders μας έδωσαν το καλύτερο δώρο

Όλα τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά νέα που περιμέναμε ήρθαν μαζεμένα σε μία μέρα.

14 Φεβρουαρίου σήμερα και ο Άγιος Βαλεντίνος έχει την τιμητική του. Πολλά ζευγάρια έχουν κανονίσει εδώ και εβδομάδες το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, ανυπομονώντας να βγουν για φαγητό, ποτό, έχοντας οργανώσει μία ρομαντική, χαλαρωτική επίσκεψη σε σπα και ό,τι άλλο ο καθένας προτιμά.

Για εμάς τους σινεφίλ, η ημέρα ξημέρωσε ακόμα πιο ιδιαίτερα με τα τρέιλερ πολυδιαφημισμένων και πολυαναμενόμενων παραγωγών να κάνουν την εμφάνισή τους ενθουσιάζοντας το κοινό που μέχρι σήμερα έμενε να φαντάζεται τι να περιμένει. Με τα πολλά, Doctor Strange, Lord of the Rings και Peaky Blinders έφεραν νέα από το «μέτωπο» και μας έβαλαν σε μία σειρά για τη συνέχεια.

Its Time Film GIF

Έχουμε και λέμε:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Η ταινία που διαφημίζει η Disney ως το πρώτο θρίλερ στην κατηγορία των υπερηρώων έχει επίσημα το δεύτερο τρέιλέρ της, συμπληρώνοντας κάποιες κρίσιμες σκηνές στο τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει και μας έδινε μία γεύση από την τρέλα που επικρατεί στα παράλληλα σύμπαντα, καθώς και τον γάμο της Christine Palmer. Το νέο τρέιλερ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Βowl δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην σκοτεινή διάθεση της ταινίας, με τον Stephen να διηγείται πως κάθε βράδυ βλέπει το ίδιο τρομακτικό όνειρο.


Ο κακός του εαυτός από το άλλο σύμπαν -κατά πάσα πιθανότητα, όπως αυτός εμφανίστηκε μέσα από τη σειρά «What If?» μονοπωλεί το ενδιαφέρον, και αυτό χάρη στην εξαιρετική δουλειά του Cumberbatch να υποδύεται τις δύο πλευρές του.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Τα τελευταία χρόνια φημίζονται για την αγάπη τους στις αναβιώσεις κλασικών και δοκιμασμένων concept και μία από τις μεγαλύτερες προσμονές σε αυτό το κομμάτι είναι το franchise του «Lord of the Rings». Επίσης την ώρα του Superbowl, η Amazon κυκλοφόρησε ένα Teaser Trailer που δε μας έδειξε πολλά για την πλοκή της ιστορίας, αλλά μας μετέφερε χωρίς καμία αμφιβολία σε αυτό τον παραμυθιακά επικό χαρακτήρα της φαντασίας του J.R.R. Tolkien.


Peaky Blinders

Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, πληροφορίες άρχισαν να μεταδίδουν πως η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης σεζόν των «Peaky Blinders» έχει αποκαλυφθεί. Για την ακρίβεια, λέγεται πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του σκηνοθέτη Anthony Byrne με τους Sunday Times, από τον δημιουργό ξέφυγε πως η πολυπόθητη ημερομηνία είναι στις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή μόλις δύο εβδομάδες από σήμερα!

Θυμήσου και το τρέιλερ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super Bowl 2022: Η εμφάνιση των Dr Dre, Mary Blige, Snoop Dogg και Eminem στο ημίχρονο έγινε viral

Oscars 2022: Ο Benedict Cumberbatch δεν ήξερε ότι είναι υποψήφιος - Τον είχε πάρει ο ύπνος!

8 ταινίες που έκαναν τους θεατές να φύγουν από το σινεμά