Ο Sean Penn στην Ουκρανία για να καταγράψει το χρονικό της εισβολής

Νατάσσα Σχοινά
Ο Sean Penn στην Ουκρανία για να καταγράψει το χρονικό της εισβολής
Ο ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα για να καταγράψει την κατάσταση για χάρη ενός νέου ντοκιμαντέρ.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί κάθε εξέλιξη από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και συσσωρεύεται πλήθος αντιδράσεων στις διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες, μία είδηση έκανε τον γύρω του διαδικτύου για έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood. Ο Sean Penn βρίσκεται στην Ουκρανία και, μάλιστα, για δουλειά.

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Denys Shmyhal, εξέδωσε ανακοίνωση πως ο Penn προσγειώθηκε στη χώρα για να καταγράψει αυτά που συμβαίνουν, να βοηθήσει στη μετάδοση της κατάστασης και τελικά στη λήξη της για όλους τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί χωρίς να το θέλουν σε καθεστώς πολεμικής διαμάχης.



Η ανακοίνωση του γραφείου του

«Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία και για να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Sean Penn είναι ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν την Ουκρανία στην Ουκρανία σήμερα. Η χώρα μας είναι ευγνώμων σε αυτόν για αυτήν την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας. Ο Sean Penn δείχνει γενναιότητα που πολλοί άλλοι δεν έχουν, ειδικά κάποιοι Δυτικοί πολιτικοί. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι -φίλοι της Ουκρανίας που στηρίζουν τον αγώνα για την ελευθερία- υπάρχουν, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να σταματήσουμε αυτήν την αποτρόπαιη εισβολή στη Ρωσία», αναφέρει το ντοκουμέντο που βρήκε το Newsweek.

sean penn ukraine5

Ο ηθοποιός και παραγωγός βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ουκρανία, μέσα στις οποίες έχει μιλήσει με στρατιώτες των Ουκρανικών δυνάμεων κοντά στην πρώτη γραμμή μάχης με τη Ρωσία, έχει παρακολουθήσει τις ενημερώσεις για τον Τύπο, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με στρατιωτικό εξοπλισμό.

sean penn ukraine3

Το πρότζεκτ που έχει αναλάβει ο Sean Penn για την καταγραφή του χρονικού της επίθεσης θα είναι ουσιαστικά ένα ντοκιμαντέρ που παράγεται από τα VICE Studios.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είμαι η Σβετλάνα, μια γυναίκα από την Ουκρανία - Και θέλω να σας πω την ιστορία μου

Δημόσιο κύμα συμπαράστασης από τους celebrities για τους ανθρώπους στην Ουκρανία