Το τελικό τρέιλερ του Morbius αποθεώνει τους anti-heroes των comics

Νατάσσα Σχοινά
Το τελικό τρέιλερ του Morbius αποθεώνει τους anti-heroes των comics
Ο Michael Morbius με τον Jared Leto έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη μετά από δύο χρόνια αναβολών.

Ο κόσμος των υπερηρώων, μπορεί να σημαδεύτηκε από την πανδημία και να δέχτηκε τη μία αναβολή μετά την άλλη, όμως, στεκόταν πάντα εκεί στο πλάι και περίμενε καρτερικά. Εμάς. Τους πιστούς του θεατές να αρχίσουμε να γεμίζουμε τις αίθουσες και να δούμε στην πράξη όσα μας έχουν υποσχεθεί οι παραγωγοί ότι θα μεταφερθούν από τα κόμικς στη μεγάλη οθόνη.

Ο Morbius, συγκεκριμένα, είναι μία από τις ταινίες με τις μεγαλύτερες αναβολές. Αρχικά, η ταινία ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2020, όμως, τελικά θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου του 2022 για να δούμε επιτέλους το συνολικό αποτέλεσμα της ανάληψης του ρόλου από τον Jared Leto αλλά και τον τρόπο εκτέλεσης της παραγωγής που φέρνει άλλον έναν «κακό» από το σύμπαν του Spider-Man στο σινεμά.



Υπό το σκηνοθετικό άγγιγμα του Daniel Espinosa (σ.σ. Ο σκηνοθέτης πίσω από το «Life», το «Safe House» και το «Child 44»), ο Leto γίνεται Michael Morbius, ένας γιατρός που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του αίματος και προσπαθεί να γιατρευτεί μέσω βιοχημικών πειραμάτων που αποτυγχάνουν, του δίνουν υπερφυσικές δυνάμεις και τον μετατρέπουν σε κάτι μεταξύ ανθρώπου και βρικόλακα.

Στην ταινία, πέρα από τον Jared Leto, παίζουν κι άλλα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο Matt Smith στον ρόλο του Loxias Crown, ο Jared Harris στον ρόλο του Emil Nikols και ο Tyrese Gibson στον ρόλο του Simon Stroud. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιον πρόκειται να υποδυθεί ο Michael Keaton που γνωρίζουμε πως συμμετέχει, αλλά μέχρι στιγμής, η παραγωγή έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφές τις λεπτομέρειες.

morbius movie trailer9

Αν πράγματι η ταινία εξελιχθεί να έχει καλές κριτικές και τα πάει καλά στο box-office, η SONY θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να κατέχει τα σκήπτρα στους antiheroes των κόμικς. Αν και η δεύτερη ταινία του Venom δεν ενθουσίασε το κοινό, η πρώτη δεν παύει να είναι μία αρκετά διασκεδαστική παρουσίαση του αγαπημένου αθυρόστομου symbiote.

morbius movie trailer3

Μέχρι τότε, έχει κυκλοφορήσει το τελικό τρέιλερ της ταινίας για να μας ψήσει περισσότερο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Batman: Η λεπτομέρεια που αλλάζει όλη την ιστορία

The Batman: Το τεστ του Colin Farrell για να δει αν πέτυχε η μεταμόρφωση σε Penguin

The Godfather: Ο Francis Ford Coppola αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από την ταινία