Η Disney ετοιμάζει μικρές πολιτείες στις οποίες μπορείς να ζήσεις το παραμύθι για μια ζωή

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Disney ετοιμάζει μικρές πολιτείες στις οποίες μπορείς να ζήσεις το παραμύθι για μια ζωή

Το Storyliving by Disney σχεδιάζει να χτίσει οικιστικές κοινότητες εμπλουτισμένες με τη «μαγεία της Disney» με  την πρώτη πολιτεία, που ονομάζεται Cotino, να βρίσκεται στην κοιλάδα Coachella.

Αν είχες τη χαρά (την ευτυχία θα έλεγα καλύτερα) να επισκεφθεί ποτέ τη Disneyland σίγουρα θα ένιωθες πως μέσα σε αυτόν τον τόπο (της μαγείας του ονείρου) θα μπορούσες να ζήσεις για μια ζωή, Το παρθένο, φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον της Disneyland, είναι αυτό που μικροί μεγάλοι ονειρευόμαστε, έτσι δεν είναι;

Δε θέλω να σου χαλάσω το όνειρο, το αντίθετο θα έλεγα, γιατί σε λίγο καιρό θα μπορείς να ονειρεύεσαι στην πραγματικότητα και θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις μέσα σε αυτή την πολιτεία των παραμυθιών ...για μια ζωή!

Ruthie Tompson1

Ruthie Tompson: Έφυγε σε ηλικία 111 η γυναίκα που «μεγάλωσε» με τον Μίκι Μάους

Το Storyliving by Disney σχεδιάζει μικρές πολιτείες «εμποτισμένες με τη μαγεία της Disney», όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο της εταιρείας. Διοικούνται από το τμήμα θεματικών πάρκων της εταιρείας και αυτές οι κοινότητες θα ενσωματώσουν την -παγκόσμιας κλάσης- φιλοξενία της Disney για την οποία είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια. «Φανταστείτε μια ενεργητική κοινότητα με τη ζεστασιά και τη γοητεία μιας μικρής πόλης και την ομορφιά ενός θέρετρου», εξηγεί η Helen Pak, εκτελεστική διευθύντρια της Disney Parks, Experiences and Products. «Το όραμα της Disney είναι να δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ζήσουν τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Για παράδειγμα, η κοινοτική ένωση θα διοικείται από μέλη του καστ της Disney που έχουν εκπαιδευτεί να παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες. Και, μέσω μιας λέσχης μελών, θα υπάρχουν επιμελημένες εμπειρίες ευεξίας και ψυχαγωγίας, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια», λέει η Park.


https://www.instagram.com/p/CaFvvPchWoT

Το Storyliving από την Disney δημιουργήθηκε με την ιδέα να φτιαχτούν πολλαπλές κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένες για άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω. Η πρώτη κοινότητα που θα δημιουργηθεί, η οποία ονομάζεται Cotino, βρίσκεται στο Rancho Mirage της Καλιφόρνια. Βρίσκεται στην κοιλάδα Coachella, όπου ο Walt Disney είχε το δικό του καταφύγιο, και θα περιλαμβάνει 1.900 σπίτια.

Η Disney έχει δηλώσει ότι θα υπάρχει μια σειρά από κατοικίες για να διαλέξει κανείς. Ολόκληρη η κοινότητα θα επικεντρωθεί γύρω από μια όαση 24 στρεμμάτων με χώρο περιπάτου και ψυχαγωγίας. Θα υπάρχει επίσης παραλιακός χώρος με θαλάσσιες δραστηριότητες στη διάθεση των μελών του συλλόγου. Επιπλέον, το Storyliving από την Disney έχει εγκριθεί για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου, καθώς και για καταστήματα, εστιατόρια και μέρη ψυχαγωγίας.

Η Disney θα συνεργαστεί με ειδικούς προγραμματιστές και κατασκευαστές ακινήτων για να ζωντανέψει το Cotino. Και ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα είναι έτοιμο το Storyliving by Disney, μπορείς να βρεις όσες πληροφορίες θέλεις στο storylivingbydisney.com.

Όσο για το πώς μπορεί να είναι αυτές οι μικρές πολιτείες, μπες στη gallery για να πάρεις μια ιδέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς είναι να ζεις ανάμεσα σε cartoons της Disney; Οι φωτογραφίες θα σε πείσουν

Ο Walt Disney είναι ο ήρωας του δικού μας παραμυθιού