Vertical Film Studio: Το πρώτο κινηματογραφικό studio με την υπογραφή του Robert De Niro

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Vertical Film Studio: Το πρώτο κινηματογραφικό studio με την υπογραφή του Robert De Niro

Ο Robert De Niro βοήθησε στην ανάπτυξη του πρώτου «Vertical Film Studio» στον κόσμο που θα κατασκευαστεί στο Queens.

Ο Robert De Niro έκανε γι' ακόμα μια φορά το επιχειρηματικό του θαύμα! Σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία Bjarke Ingels Group, ή BIG, θα ξεκινήσουν σύντομα την κατασκευή του κινηματογραφικού στούντιο 250.000 τετραγωνικών μέτρων στο Queens.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριότητα καθώς ήδη διαθέτει πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως το εστιατόριο Tribeca Grill στη Νέα Υόρκη και την αλυσίδα ξενοδοχείων Nobu (ένα από τα οποία ανοίγει τις πύλες του φέτος στην Σαντορίνη).


https://www.instagram.com/p/BwPgMevn_ka/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εταιρεία από τη Νέα Υόρκη συνεργάστηκε με τον ηθοποιό, τον γιο του Raphael De Niro (ο οποίος εργάζεται ως μεσίτης ακινήτων) και την Jane Rosenthal, μια παραγωγό ταινιών, για την ανάπτυξη του έργου που ανέρχεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Η κατασκευή ξεκινήσει σε μια έκταση 5 στρεμμάτων στην Αστόρια και θα έχει ύψος 44 μέτρα, παίρνοντας μια ασυνήθιστη μορφή για αυτόν τον τύπο κτιρίου.

Το εντυπωσιακό πλωτό πάρκο στη Σεούλ σε σχήμα αστεριού που προάγει την ψυχαγωγία και το παιχνίδι

Εκτός από το ύψος του, το έργο θα περιλαμβάνει επίσης την «πρώτη στοχευμένη παραγωγή ήχου» της Νέας Υόρκης. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι η οργάνωση αυτού του έργου θα αλλάξει τον τρόπο που δημιουργούνται οι ταινίες μέχρι τώρα. «Αυτός ο χώρος παραγωγής πολυμέσων θα είναι το σπίτι για αφηγητές που θα εργάζονται σε όλα τα μέσα – ένας τρισδιάστατος κόμβος συνεργασίας, δημιουργικότητας και καινοτομίας», λέει ο Ingels.


https://www.instagram.com/p/CRD5Z2nNut9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

11 ενότητες στούντιο περιλαμβάνονται στο μεγάλο αυτό δημιούργημα, η καθεμία εξοπλισμένη με μεγάλες σκηνές και απαραίτητα προγράμματα παραγωγής, όπως stages, καμαρίνια και άλλους χώρους υποστήριξης των θεαμάτων. Η πρόσοψη είναι γεμάτη από πάνελ για να επιτρέπουν να διαχέεται και εισχωρεί στο κτήριο το φως της ημέρας.

Η θέα προς τη Νέα Υόρκη θα είναι εντυπωσιακή!

Δες το κτήριο έτσι όπως σχεδιάζεται, στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Disney ετοιμάζει μικρές πολιτείες στις οποίες μπορείς να ζήσεις το παραμύθι για μια ζωή

Πες «γεια» σε όλες τις γλώσσες! Αν δεν ξέρεις το πώς άσε αυτό το έργο τέχνης να σε βοηθήσει