Η Disney ανοίγει το Immersive Star Wars Hotel που σου επιτρέπει να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Disney ανοίγει το Immersive Star Wars Hotel που σου επιτρέπει να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια

Οι επισκέπτες μένουν σε καμπίνες με θέα τα αστέρια και τα διερχόμενα πλοία και μπορούν να γνωρίσουν τον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου κατά τη διάρκεια του διήμερου «ταξιδιού» τους στο σύμπαν.

Θα ήθελες ποτέ να μπορούσες να εξερευνήσεις ένα διαστημόπλοιο του Star Wars, να εξασκηθείς στο χειρισμό ενός φωτόσπαθου ή να μάθεις να παίζεις Sabacc;

Το νέο Star Wars: Galactic Starcruiser της Disney World σου δίνει τώρα την ευκαιρία να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα, σε μια περιπέτεια όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να σε βυθίσει στην εμπειρία. Όπως το εμβληματικό πρώτο crawl του Star Wars, το Star Wars: Galactic Starcruiser δεν χάνει χρόνο ιδρύοντας το φανταστικό σύμπαν. Οι επισκέπτες του λεωφορείου προς το Halcyon, ένα πολυτελές διαστημόπλοιο που κάνει κρουαζιέρα στο διάστημα, παρακολουθούν μέσα από το παράθυρο καθώς ο γαλάζιος ουρανός της γης εξαφανίζεται, και αντικαθίσταται από τη στροβιλιζόμενη φωτεινότητα ενός υπερδιαστημικού άλματος.

Η Disney ετοιμάζει μικρές πολιτείες στις οποίες μπορείς να ζήσεις το παραμύθι για μια ζωή


Φυσικά, κανείς δεν φεύγει πραγματικά από τη Γη, αλλά η συναρπαστική εμπειρία το κάνει σαν να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οι επισκέπτες μένουν σε καμπίνες με θέα τα αστέρια και τα διερχόμενα πλοία και θα γνωρίσουν τον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου κατά τη διάρκεια του διήμερου «ταξιδίου».


https://www.instagram.com/tv/Cak598SJjoK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πρόκειται για μια καθηλωτική, διαδραστική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν τη δική τους περιπέτεια. Οι χαρακτήρες, ο καθένας με μια μοναδική ιστορία, περιπλανιούνται στο πλοίο και οι συναντήσεις των επισκεπτών μαζί τους διαμορφώνουν τη δική τους ιστορία, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Το πλοίο που μοιάζει με κρουαζιερόπλοιο, το οποίο εμφανίζεται σε ένα "Datapad" (μια εφαρμογή για εξατομικευμένες περιηγήσεις και δραστηριότητες των ταξιδιωτών), περιλαμβάνει ειδικές προσκλήσεις για οτιδήποτε, από δείπνο και παράσταση έως εκπαίδευση με φωτόσπαθα έως αγώνες droid.

Οι προσκλήσεις που αποδέχεται ο επισκέπτης επηρεάζουν το τι θα του επιτραπεί να κάνει στη συνέχεια. (Θα συμμετάσχεις σε ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου ή θα βοηθήσεις να κρύψεις έναν λαθρεπιβάτη; Η απόφαση είναι στο χέρι σου). Το δρομολόγιο ενημερώνεται με βάση αυτές τις επιλογές και επηρεάζει τους χαρακτήρες με τους οποίους συνάπτουν συμμαχίες.

disney4

Το ταξίδι περιλαμβάνει μια στάση στο Black Spire Outpost στον έρημο πλανήτη Batuu (Galaxy's Edge στα Hollywood Studios). Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν να ακολουθούν την ιστορία ή απλά να εξερευνήσουν το θεματικό πάρκο. Μετά από δύο ημέρες μυστικών συναντήσεων και stealth επιχειρήσεων, όλα καταλήγουν σε ένα «θεαματικό φινάλε».

Δεν είναι ξενοδοχείο και spa, ούτε είναι το τυπικό θέρετρο της Disney. Η «πιο καθηλωτική εμπειρία Star Wars που δημιουργήθηκε ποτέ» μοιάζει περισσότερο με ένα βιντεοπαιχνίδι Star Wars και ένα επαναστατικό πείραμα στην καθηλωτική ψυχαγωγία.

Για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν μερικές νύχτες βυθισμένοι σε αυτήν την περιπέτεια του Star Wars, υπάρχει μια σημαντική τιμή. Οι τιμές κυμαίνονται από $749 έως $1.209 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Αυτό το κόστος περιλαμβάνει την καμπίνα, τα τρόφιμα και τα ποτά στο Starcruiser, καθώς και μια ημερήσια είσοδο στα Hollywood Studios.

Images: disneyworld.eu, modernmet.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς είναι να ζεις ανάμεσα σε cartoons της Disney; Οι φωτογραφίες θα σε πείσουν

Ο Walt Disney είναι ο ήρωας του δικού μας παραμυθιού