Η Bella Hadid κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική

Νατάσσα Σχοινά
Η Bella Hadid κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική

Το μοντέλο θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της σειράς «Ramy» του Hulu.

Στη λίστα με τα μοντέλα που δοκιμάζουν την τύχη τους στην υποκριτική έρχεται να προστεθεί η Bella Hadid. Η 25χρονη καλλονή έκλεισε την παρουσία της στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης κωμωδίας του Hulu «Ramy».

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Hadid θα υποδυθεί κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα ή αν θα είναι απλώς ο εαυτός της, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το γεγονός. Η επιθυμία της να πειραματιστεί με τον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, ήταν γνωστή εδώ και χρόνια, οπότε, με το που παρουσιάστηκε η ευκαιρία, εννοείται πως την άδραξε.



Το «Ramy» δημιουργήθηκε από τον Ramy Youssef και ουσιαστικά περιλαμβάνει κομμάτια της ζωής του, παρουσιάζοντας το πώς είναι να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε μία θρησκευτική κοινότητα που πιστεύει πως η ζωή είναι ένα τεστ για τους ζωντανούς και σε μία γενιά που δεν πιστεύει καν στη μεταθανάτια ζωή.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτή θα εστιάσει περισσότερο στην απομάκρυνση του Ramy από το πνευματικό του ταξίδι και στην αφιέρωση της ζωής του στην επιχείρηση διαμαντιών του θείου του.

Στο cast θα δούμε ανάμεσα σε άλλους, τους Laith Nakli, Hiam Abbass, Amr Waked, May Calamawy, Dave Merheje, Mohammed Amer και Steve Way.

Η ανάρτηση της Bella Hadid για τα νέα

Για να γιορτάσει τα νέα, η Bella Hadid έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με τη δημοσίευση των νέων και ένα caption που αποθεώνει τη σειρά. «Το τοπικό τουρνουά σκάκι. Το καλύτερο cast, το καλύτερο συνεργείο, η καλύτερη σειρά. Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό. Αν δεν έχετε παρακολουθήσει τις πρώτες δύο σεζόν, πηγαίνετε, τρέξτε, τώρα. Σας αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CbzYau6NLyn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Jim Carrey αποσύρεται από την υποκριτική: «Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι αρκετός»

House of the Dragon: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του prequel του GoT και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

O Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική - 5 ταινίες που άλλαξαν τον κινηματογράφο