House of the Dragon: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του prequel του GoT και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Νατάσσα Σχοινά
House of the Dragon: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του prequel του GoT και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Η μεγάλη ημέρα της επιστροφής στο σύμπαν του George R. R. Martin πλησιάζει.

Επιτέλους και κάποια πολύ καλά και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενα νέα έρχονται στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, για το οποίο γνωρίζαμε ότι εδώ και μήνες έχει τελειώσει τα γυρίσματα των επεισοδίων, έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τόσο ο λογαριασμό του HBO όσο και της ίδιας της σειράς στο Instagram ανακοίνωσε πως η ιστορία της οικογένειας Targaryen θα φτάσει στις οθόνες μας στις 21 Αυγούστου του 2022. Αυτό σημαίνει έμπρακτα ότι, πέραν των λοιπών, μιλάμε για μόλις 12 μέρες πριν την άφιξη του «The Rings of Power», τη σειρά που βασίζεται στο «Lord of the Rings».

https://www.instagram.com/p/Cbu3J9QruAy

Ποια είναι η πλοκή του House of the Dragon

Το House of the Dragon διηγείται την ιστορία του οίκου Targaryen αρκετά πριν τα γεγονότα που είδαμε στο GoT. Συγκεκριμένα, 200 χρόνια πριν, η οικογένεια Targaryen ζούσε και βασίλευσε με τον Iron Throne παρακαταθήκη. Οι πληροφορίες λένε πως το prequel ουσιαστικά θα παρουσιάσει το Dance of the Dragons, τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ της διάσημης οικογένειας του «Fire and Blood», οπότε αναμένουμε πολλές σκηνές με δράκους -Καθόλου τυχαίο που ο ίδιος ο Martin αποκάλυψε πως η σειρά θα έχει 17 δράκους σε αντίθεση με τους τρεις του GoT-.

«Ο βασιλιάς Viserys Targaryen είναι εκλεγμένος από τους λόρδους του Westeros να διαδεχθεί τον «Old King», Jaehaerys Targaryen στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Ένας ζεστός, ευγενικός και τίμιος άντρας, ο Viserys το μόνο που εύχεται είναι να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Αλλά οι καλοί άντρες δεν κάνουν απαραίτητα καλούς βασιλιάδες», γράφει μία από τις περιγραφές που κυκλοφόρησε το HBO.



Ποιοι θα παίζουν

Το cast της σειράς περιλαμβάνει αρκετά γνωστά ονόματα του κινηματογράφου. Έτσι, θα δούμε: την Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower, τον Matt Smith στον ρόλο του πρίγκιπα Daemon Targaryen, τον Paddy Considine στον ρόλο του βασιλιά Viserys Targaryen, την Emma D’Arcy στον ρόλο της πριγκίπισσας Rhaenyra Targaryen, τον Graham McTavish στον ρόλο του Ser Harrold Westerling, κ.α.

https://www.instagram.com/p/CbvZg6lL_Gc

Ο συγγραφέας των βιβλίων του Game of Thrones, George R. R. Martin, που είναι συνδημιουργός της prequel σειράς με τον Ryan J. Condal, είπε τον περασμένο Ιανουάριο πως είχε ήδη δει το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιάστηκε, κάτι που αναμενόμενα μάς γεμίζει χαρά για τη συνέχεια.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του House of the Dragon - Το στρατόπεδο των Targaryens

House of the Dragon: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ είναι εδώ! Οι Targaryens έρχονται και διψούν για αίμα

Ο George R. R. Martin δίνει ελπίδες στους φανς για το «House of the Dragon» - Διχασμένος ο Dinklage