6 σειρές που μπορείς να δεις στο πλοίο όσο ταξιδεύεις

Νατάσσα Σχοινά
6 σειρές που μπορείς να δεις στο πλοίο όσο ταξιδεύεις

Τόσες ώρες μέσα στο πλοίο, χρειάζεσαι κάποια σειρά για να μη βαρεθείς.

Λίγο πριν το τριήμερο του Πάσχα, το πιο πιθανό είναι να είσαι σε μία διαδικασία ετοιμασιών για το ταξίδι. Το να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου είναι το βασικό βήμα που πρέπει να ολοκληρωθεί προφανώς για να ταξιδέψεις, όμως, αν σε περιμένει πολύωρη διαδρομή στο πλοίο, μπορείς κάλλιστα να δεις μερικά επεισόδια κάποια σειράς για να μη βαριέσαι.

Ειδικά στην περίπτωση που ταξιδεύεις μόνη ή αν είστε «άπειρες» ώρες με την παρέα, κάποια στιγμή ίσως βαρεθείς, οπότε καλό είναι να έχεις ένα εφεδρικό σχέδιο για να γεμίσεις τον χρόνο σου και να μη βαριέσαι.

Debi Mazar Netflix GIF by YoungerTV

Μερικές από τις σειρές που έχουμε ξεχωρίσει

#1 Love, Death & Robots

Μία σειρά από σύντομες, έξυπνες ιστορίες κάθε είδους, από κωμωδία μέχρι επιστημονική φαντασία και θρίλερ, είναι η τέλεια συντροφιά στο ταξίδι σου. Και το γεγονός ότι είναι αυτοτελείς δε σε περιορίζει ούτε σε αγχώνει για τη συνέχεια με το που κατεβείς από το πλοίο.

#2 What/If

Η σειρά για την οποία όλοι μιλούσαν όταν πρωτοκυκλοφόρησε διηγείται την ιστορία μία πλούσιας γυναίκας που γίνεται επενδύτρια μίας επιστήμονα με έναν ανήθικο όρο: να περάσει μία νύχτα με τον σύζυγό της.

#3 Rick and Morty

Ένας απρόσεκτος αλλά ευφυέστατος επιστήμονας και ο εγγονός του επιδίδονται στις πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Αρκεί μόλις ένα επεισόδιο για να καταλάβεις για ποιον λόγο η σειρά ανήκει σε αυτές με τους περισσότερους φανατικούς θεατές.

#4 Family Guy

Μιας και μιλήσαμε για ευφυΐα, ο Seth McFarlane που βρίσκεται πίσω από το Family Guy σχολιάζει ό,τι βρίσκεται στην επικαιρότητα και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα. Τα πυρά του είναι κατά παντός.

#5 The Circle

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο reality, το The Circle έχει μαζέψει τους παίκτες σε ένα κτίριο και μιλούν ο ένας με τον άλλον μέσω μίας πλατφόρμας στη λογική των social media, χωρίς, όμως, να συναντιούνται από κοντά. Ακριβώς λόγω αυτού, μπορούν είτε να παρουσιάσουν τον εαυτό τους είτε να δημιουργήσουν μία εντελώς πλαστή περσόνα για να νικήσουν τη δημοφιλία του «κύκλου».

Too Hot To Handle: Γιατί το πιο trash πρόγραμμα του Netflix έγινε trend σε όλον τον πλανήτη;

#6 Friends

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα Φιλαράκια θα είναι πάντα μία από τις top σειρές, για κάθε στιγμή και περίσταση. Αν και υπάρχει συνέχεια στο γενικό πλαίσιο, και εδώ κλείνουν τα περισσότερα επεισόδια σαν να είναι πιο αυτοτελή.