Πού πάνε οι celebrities στην Ιταλία; Βρήκαμε τα spots για να φωτογραφηθείς κι εσύ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πού πάνε οι celebrities στην Ιταλία; Βρήκαμε τα spots για να φωτογραφηθείς κι εσύ

Η πλειοψηφία των stars επιλέγει την Ιταλία για τις εξορμήσεις τους και έχει ανακαλύψει τα πιο εντυπωσιακά σημεία.

Η Ιταλία είναι εδώ και καιρό ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός των celebrities για σύντομες αποδράσεις και όχι άδικα. Αρκετοί stars της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης είτε για ένα ανέμελο weekend, είτε για πολυήμερες διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα μαγευτικά τοπία, η πλούσια ιστορία καθώς και η θεϊκή Ιταλική κουζίνα είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείς την γειτονική μας χώρα.

Εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο την επιλέγουν για τις διακοπές τους, ανάμεσά τους πρόσωπα της A-list του Hollywood. Την ίδια ώρα πληθώρα Ελλήνων celebs λέει «ναι» σε μερικά από τα πιο διάσημα spots της Ιταλικής πρωτεύουσας (και όχι μόνο), δίνοντάς μας έμπνευση για τα μελλοντικά Instagram-posts.

25 μαγευτικοί προορισμοί στην Ευρώπη που αξίζει να επισκεφθείς

Jessica Alba- Villa Borghese

Η Jessica Alba επισκέφτηκε την Ιταλία το 2019 και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη Ρώμη. Η δημοφιλής ηθοποιός επισκέφθηκε το Κολοσσαίο, την Αρχαία Ρώμη και φωτογραφήθηκε στην περίφημη Villa Borghese.

Η Villa Borghese είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Ρώμης. Προσφέρει ένα ευχάριστο καταφύγιο από τους έντονους ρυθμούς στους δρόμους της πόλης. Το πάρκο διαθέτει μια λίμνη, ναούς, σιντριβάνια, αγάλματα και διάφορα μουσεία.

Owen Wilson- Κολοσσαίο

Στην Ρώμη βρέθηκε ο Owen Wilson και επισκέφθηκε τα ιστορικά αξιοθέατα, παρέα με τον γιο του. Σύμφωνα με τον Simone Amorico, ιδιοκτήτη του Access Italy ο δημοφιλής ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από το Κολοσσαίο.

Aaron Paul- Βατικανό

«Ο Aaron Paul λάτρεψε το Βατικανό. Του άρεσε τόσο πολύ που το πρότεινε σε αρκετούς φίλους!», αναφέρει ο Simone Amorico.

https://www.instagram.com/p/B3e5DHKiaN0

Χριστίνα Μπόμπα- Galleria Vittorio Emanuele II

Ένα από τα πιο εμβληματικά spots του Μιλάνου επισκέφθηκε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα, χαρίζοντάς μας μερικά εντυπωσιακά clicks. Η διάσημη influencer πόζαρε με απαράμιλλο στυλ στην είσοδο του ιστορικού εμπορικού κέντρου και «έβαλε φωτιά» στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeGzUQxKszk

Δανάη Παππά- Κατερίνα Καινούργιου- Τοσκάνη

https://www.instagram.com/p/CauZWD7obj7

Οι αγαπημένες φίλες επισκέφθηκαν την Τοσκάνη και τη Φλωρεντία, είδαν τα αξιοθέατα της περιοχής και δοκίμασαν την Ιταλική κουζίνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, φωτογραφήθηκαν στα γραφικά στενά της πόλης και μοιράστηκαν τις λήψεις με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς τους στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: chrismpo