Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια της ταινίας Elvis του Baz Luhrmann, Shonka Dukureh

Νατάσσα Σχοινά
Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια της ταινίας Elvis του Baz Luhrmann, Shonka Dukureh

Όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον θάνατό της.

Σε θλίψη βυθίστηκε ο κόσμος της τέχνης εδώ και μερικές ώρες, καθώς η ηθοποιός και τραγουδίστρια της ταινίας Elvis του Baz Luhrmann, Shonka Dukureh, βρέθηκε νεκρή στην ηλικία των 44 ετών.

Ο θάνατος της Shonka Dukureh

Ο γιος της Dukureh που έμενε με τη μαμά του πήγε στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Kothe Way και τη βρήκε αναίσθητη. Γρήγορα έτρεξε σε έναν γείτονα να ζητήσει βοήθεια, απ’ όπου και έγινε κλήση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δε φαίνεται να υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η ιατροδικαστική αυτοψία για να εκδοθεί επίσημη αιτία θανάτου.

Ο δήμαρχος του Nashville, σε ανακοίνωσή του, έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια. «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Shonka Dukureh. Η Shonka αποφοίτησε από το Fisk και αποκαλούσε το Nashville ‘σπίτι’ για πολλά χρόνια. Η δυνατή της φωνή και η τέχνη της θα ζήσουν μέσα από τη μουσική της και τιμούμε τη μνήμη της σε αυτήν τη θλιβερή μέρα», είπε.

https://www.instagram.com/p/CcWTj64vtaT

Η Shonka Dukureh ήταν μία τραγουδίστρια gospel μουσικής που είχε αναγνωριστεί στο Nashville, ενώ η καριέρα της ως ηθοποιού βρισκόταν στο ξεκίνημά της. Πριν ασχοληθεί με τις τέχνες, ωστόσο, ήταν δασκάλα.

«Δίδασκα στη δευτέρα δημοτικού για λίγο στο δημοτικό Buena Vista και μετά έκανα πολλή δουλειά με τα νέα παιδιά της πόλης σε προγράμματα μετά τις σχολικές ώρες ή κατά την καλοκαιρινή περίοδο – όλα αυτά τα προγράμματα που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ώστε τα παιδιά να μπορούν να βρίσκονται σε ένα πιο θετικό μέρος», είχε πει στη Nina Cardona του WPLN.