«Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο»: Η πανελλήνια μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ρομαντικής κομεντί

«Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο»: Η πανελλήνια μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ρομαντικής κομεντί
ARXONTIDIS MIXALIS

Στο Cine Πολεμικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η μεγάλη πανελλήνια πρεμιέρα.

Στο Cine Πολεμικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε χθες η μεγάλη πανελλήνια πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο» με τους βραβευμένους με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς. Η πρεμιέρα προηγήθηκε της εξόδου της ταινίας στους αμερικάνικους κινηματογράφους και ο χώρος του πολεμικού μουσείου γέμισε από διαχρονική χολιγουντιανή ομορφιά και γνήσια rom-com τρυφερότητα.

Οι δυο θρύλοι του Χόλυγουντ επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς επιχειρούν να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτευμένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο «λάθος» που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

TTP_Print_1Sheet_IntlTeaser_CMYK_GRE.jpg

Στην πρεμιέρα που διοργάνωσε η Tulip, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πρεσβείας και του Προξενείου της Ινδονησίας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στο Μπαλί. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα ενώ τα συμβολικά αντικείμενα της παράδοσης του Μπαλί στόλιζαν το μπουφέ του νεοσύστατου θερινού κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν άνθρωποι του κινηματογράφου, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, όπως ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Χάρης Χριστόπουλος με την σύζυγό του Anita Brand, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Τζεφ Μοντάνα, ο παρουσιαστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι ηθοποιοί Κώστας Αποστολίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αλέξανδρος Πέρρος, Μαριέλλα Σαββίδου, Νίκος Γκέλια και Πολύδωρος Βογιάτζης, η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, οι δημοσιογράφοι Ναταλία Αργυράκη και Γιώργος Πράσινος και το ζευγάρι Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TULIP