Chris Evans: Το Twitter αντιδρά στον τίτλο του πιο σέξι άντρα αλλά εκείνος μιλάει για τη μαμά του

Chris Evans: Το Twitter αντιδρά στον τίτλο του πιο σέξι άντρα αλλά εκείνος μιλάει για τη μαμά του

Ο 41χρονος Captain America, νιώθει «γέρος», χαίρεται που είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022, επειδή θα χαρεί η μαμά του και νιώθει βαρύ τον τίτλο μετά τον περσινό σέξι άντρα, Paul Rudd.

Για τις απανταχού fans του Steve Rogers, του αγαπημένου πρώτου στρατιώτη του σύμπαντος, του μοναδικού Captain America, του κατά κόσμον Chris Evans, η ανακήρυξη του πιο σέξι άντρα στον κόσμο για το 2022, είναι μια μέρα ξεχωριστή.

Evans ο πιο σέξι!

Ο Chris, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού People, ποζάρει πιο σέξι από ποτέ αλλά στη συνέντευξή του παραμένει ο τυπικός Steve Rogers. Μετρημένος, ο Evans παραδέχεται πως στα 41 του χρόνια νιώθει και λίγο γέρος και φυσικά μιλάει για τη μαμά του που χαίρεται πολύ για τον τίτλο του γιου της.

https://www.instagram.com/p/Ckr_nM-OZre

H μαμά του Chris, η πιο μεγάλη του θαυμάστρια

«Η μαμά μου θα είναι πολύ χαρούμενη, είναι περήφανη για ό,τι κι αν κάνω, αλλά για το συγκεκριμένο κατόρθωμα θα μπορεί να φουσκώσει από υπερηφάνεια».

Ο ηθοποιός πάντως, νιώθει μια μεγάλη συστολή για να μιλάει για το πόσο σέξι είναι και προτιμά να μιλάει για την καριέρα, την πολιτική και τα πρότζεκτς που ετοιμάζει.

Ένα κομμάτι της εμφάνισής του για το οποίο δεν έχει θέμα να μιλάει, είναι για τον τρόπο που προσέχει τον εαυτό του για να είναι υγιής ειδικά τώρα που έχει μπει στα 40:

«Ξέρω πως έχω μεγαλώσει πολύ πια για να είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι και είμαι χαρούμενος στο να μένω σπίτι. Η οικογένεια είναι κάτι που θέλω να αποκτήσω αλλά το θέμα αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω στην οικογένεια ή στους φίλους μου».

Ο πιο σέξι άντρας πάντως, νιώθει πως στα 41 του βλέπει αλλαγές στον οργανισμό του:

«Παλιά έβγαινα και έτρωγα ό,τι ήθελα, γυμναζόμουν και λίγο και ήμουν μια χαρά. Δεν είναι έτσι τα πράγματα τώρα, πίνω δύο μπύρες και δεν είμαι καλά. Έχω καιρό να υποδυθώ τον Captain America, οπότε δεν κάνω αυστηρή διατροφή και γυμναστική αλλά προσέχω γιατί ξυπνάω πιο δύσκολα και έχω λιγότερη ενέργεια. Ξέρω ότι λένε πως η νιότη τη σπαταλούν οι νέοι. Είμαι σε ένα ωραίο σημείο όπου εκτιμώ όσα έχω. Πίνω αρκετό νερό, πέφτω για ύπνο νωρίς, δεν πίνω πολύ καφέ και μπύρα, απλά πράγματα».

Όσο για τον προκάτοχό του στον τίτλο του πιο σέξι άντρα, τον Paul Rudd, τον Antman από το σύμπαν της Marvel και πάλι, ο Evans νιώθει βαριά την τιμή να αναλάβει έναν ρόλο που σήκωσε στα χέρια του ο καλός του φίλος!

Ο Chris Evans έγινε 41 ετών στις 13 Ιουνίου του 1981 και το όνομά του έχει συνδεθεί με αυτό του Captain America aka Steve Rogers υποδυόμενος τον διάσημο ήρωα στις ταινίες «Captain America: The First Avenger» (2011), «Captain America: The Winter Soldier» (2014), «Captain America: Civil War» (2016), «The Avengers» (2012), «Avengers: Age of Ultron» (2015), «Avengers: Infinity War» (2018) και «Avengers: Endgame» (2019).