Ryan Gosling εναντίον Chris Evans στη νέα ταινία δολοφόνων του Netflix

Νατάσσα Σχοινά
Ryan Gosling εναντίον Chris Evans στη νέα ταινία δολοφόνων του Netflix

Η ταινία The Gray Man έρχεται από τους σκηνοθέτες του Avengers: Endgame.

Ryan Gosling εναντίον Chris Evans σε ένα περιπετειώδες θρίλερ για χάρη του Netflix και μία ταινία -The Gray Man- που δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες της πλατφόρμας. Ο Gosling είναι ένας δολοφόνος που ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά της CIA και αναγκάζεται να τρέξει με κυνηγούς κεφαλών να τρέχουν στο κατόπι του. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο ψυχοπαθής πρώην συνάδελφός του (Evans).

Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame, αδερφοί Russo, ανέλαβαν τελικά την πραγμάτωση του πολλά υποσχόμενου πρότζεκτ μόλις ο σκηνοθέτης του Ad Astra, James Gray, έφυγε από την εικόνα. Μάλιστα, στα αρχικά βήματα της παραγωγής ούτε τα ονόματα των τωρινών πρωταγωνιστών δεν υπήρχαν, με τον Brad Pitt και τη Charlize Theron να έχουν συνδεθεί με το cast.

the_gray_man_netflix_movie2.png

Το τρέιλερ της ταινίας

Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και μας δίνει μία πρώτη ματιά από τη συνεργασία δύο από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood αυτήν τη στιγμή, αλλά κυρίως έναν διαφορετικό Evans από τους προηγούμενούς του ρόλους. Πιο σκοτεινό και «κακό».

Η ταινία The Gray Man βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Mark Greaney που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2009 από την Jove Books. Ανά τα χρόνια, έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες μεταφοράς του βιβλίου σε ταινία, με τον Christopher McQuarrie του Top Gun και του Mission Impossible να είναι ο πρώτος που αρχικά θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία του το 2016. Ώσπου το 2020, το ανέλαβε το Netflix και άλλαξαν τα ονόματα σε κάθε τομέα.

Η ταινία άρχισε γυρίσματα το 2021 με ένα budget 200 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 22 Ιουλίου.