Κάπως έτσι, όλοι πιστεύουν ότι ο Chris Evans και η Ana de Armas είναι ζευγάρι

Νατάσσα Σχοινά
Κάπως έτσι, όλοι πιστεύουν ότι ο Chris Evans και η Ana de Armas είναι ζευγάρι
Οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά αυτό το διάστημα.

Ο Chris Evans είναι ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες στον κόσμο. Ακόμα και να μην έχεις καμία ιδέα για τις κινηματογραφικές του επιδόσεις, το όνομά του σου είναι σίγουρα γνώριμο. Λίγο έλειψε τον Νοέμβριο του 2021 να αναδειχτεί και ο «πιο σέξι άντρας στον κόσμο», ένας τίτλο που του «έκλεψε» μέσα από τα χέρια ο έτερος Avenger, Paul Rudd.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν ξέρει αν ο Evans είναι single. Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει φήμες για αρκετά κορίτσια της διεθνούς showbiz, με τις πρόσφατες να τον θέλουν σε σχέση με τη Selena Gomez. Μάλιστα, υπήρξε φορά που οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν από το ίδιο εστιατόριο σε διαφορετική χρονική στιγμή, πιθανώς για να μην «καρφωθούν». Τίποτα, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.



Τι τρέχει με τον Chris Evans και την Ana de Armas;

Τις τελευταίες ώρες, ένα νέο σενάριο διασκεδάζει τους φανς του ηθοποιού, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα του ταινία «Ghosted» με την Ana de Armas. Και αυτό είναι το δεύτερο hot όνομα που του θέματος.

Πολλές πληροφορίες για την ταινία που θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ δε γνωρίζουμε, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία ρομαντική περιπέτεια που σκηνοθετεί ο Dexter Fletcher ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Paul Wernick και ο Rhett Reese. Ωστόσο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα, οι οποίες δείχνουν τον Chris Evans και την Ana de Armas να έχουν έρθει πιο κοντά. Είναι αρκετά μαζί, γελάνε, περνάνε καλά. Λογικό, θα μας πεις, αφού περνάνε τόσες ώρες τη μέρα μαζί και, μάλιστα, όταν είναι η δεύτερη ταινία στην οποία συνεργάζονται (σ.σ. Η πρώτη ήταν το «Knives Out»). Όμως, οι υποθέσεις μήπως οι δύο σταρ έχουν έρθει αρκετά πιο κοντά δεν άργησαν να έρθουν.



Η Ana, που ήταν ζευγάρι για έναν χρόνο με τον Ben Affeck το 2020, στη φωτογραφία δείχνει να περνάει το χέρι της γύρω από τη μέση του Chris, οπότε κλασικά διευκολύνεται το θέμα της παραφιλολογίας. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια. Ίσως στο άμεσο μέλλον να ακούσουμε για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Γιατί προφανώς και θα είναι. Μιλάμε για τον «Captain America» και ένα από τα πιο διάσημα Bond girls.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν νεότερα, αναμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σχέση η Selena Gomez με τον Chris Evans; Φρενίτιδα στο twitter με τις φήμες

Kate Bosworth-Chris Evans: Οι φωτό τους από το 2000 που πρέπει να δεις

Ο Chris Evans μιλάει ανοιχτά για το σκάνδαλο με την ακατάλληλη φωτογραφία