Νέος Robert De Niro ή νέος Al Pacino; Η μάχη για το ποιος είναι πιο hot στο Twitter που έγινε viral

Νέος Robert De Niro ή νέος Al Pacino; Η μάχη για το ποιος είναι πιο hot στο Twitter που έγινε viral

Το Twitter δίνει το ερώτημα και ο κόσμος διχάζεται: Ποιος ήταν πιο hot στα νιάτα τους; Ο Robert De Niro ή ο Al Pacino;

Είναι 2023 αλλά το "Heat" (wink) άναψε ξανά. Περίπου. Μία ερώτηση στο Twitter ήταν αρκετή για να κάνει τον κόσμο του ίντερνετ να διχαστεί και να πρέπει να αναδείξει έναν νικητή: Ποιος είναι πιο hot; Ο νέος Robert De Niro ή ο νέος Al Pacino;

Al Pacino vs Robert De Niro: To πιο χολιγουντιανό standoff

Ήταν 13 Μαΐου όταν η χρήστης του Twitter, Ashley Reese, δημοσιογράφος του Jezebel και συγγραφέα με έδρα την Νέα Υόρκη ήθελε να λύσει μια απορία που είχε σε έναν γάμο.

Τα πολλά εκρηκτικά πρόσωπα του Al Pacino: Οι 10 ερμηνείες του που άφησαν ιστορία

Έχεις λοιπόν δύο ιταλοαμερικανούς μεγάλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το ταλέντο δεν μπορούμε ακόμα να το συγκρίνουμε γιατί είναι και αυτό από τα πιο κλασικά ντιμπέιτ που δεν θα κλείσει ποτέ. Αλλά, έχουμε αυτούς τους δύο νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, στην ακμή της νιότης τους, που ξεχειλίζουν από ενέργεια, ορμόνες και γοητεία: Al Pacino και Robert De Niro, ποιος είναι πιο hot; Η ερώτηση έγινε viral και απανταχού χρήστες έσπευσαν να πάρουν θέση, να μοιραστούν δελεαστικές φωτογραφίες των ηθοποιών. Όχι μόνο χρήστες, αλλά στο ντιμπέιτ πήραν μέρος και το TMZ και το Vanity Fair.

Η νέα ταινία του Martin Scorsese θα είναι από τις μεγαλύτερες ταινίες του σύγχρονου Χόλιγουντ

robert-de-niro-al-pacino.png

Το "ποιος το φόρεσε καλύτερα" αλλά από μια άλλη σκοπιά

"Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πώς προέκυψε αυτό. Ήμουν σε έναν γάμο για έναν από τους συμφοιτητές του μακαρίτη του συζύγου μου στη Νομική και ήμουν στο τραπέζι με όλους τους φίλους της Νομικής, απλά χαζολογώντας. Δεν ξέρω ΤΙ προκάλεσε αυτήν τη συζήτηση, αλλά είμαι σίγουρη ότι εγώ ξεκίνησα τη διαφωνία για το ποιος ήταν πιο σέξι: Ο νεαρός Pacino ή ο νεαρός DeNiro", δήλωσε η Reese, η οποία είναι φανερά Team Pacino. "Τα πράγματα ήταν μοριασμένα στα δύο, ακόμα και μετά από πολλές αναζητήσεις εικόνων στην Google… έτσι αποφάσισα να κάνω μια δημοσκόπηση στο Twitter για να πάρω μια ιδέα για το τι πιστεύει ο κόσμος εκτός αυτής της γαμήλιας παρέας".

Τελικά, ποιος είναι ο νικητής;

Με ένα τόσο μεγάλο ερώτημα, είναι πολύ λογικό η δημοσκόπηση να έχει ημερομηνία λήξης για να μπορέσει να αναδειχτεί ένας νικητής. Η ζωή όμως έχει τις περισσότερες φορές άλλα σχέδια και από την αναμέτρηση αυτή… νικητή δεν είχαμε!

Το κοινό διχάστηκε τόσο πολύ, οι fans είναι τόσο παθιασμένοι και μοιρασμένοι που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν κάποιον περισσότερο.

Η δημοσκόπηση του Twitter για Pacino/DeNiro έληξε με ισοπαλία. Ναι, ισοπαλία. 50/50! Κανείς δεν μπορεί να πει ποιος είναι πιο hot: ο νεαρός DeNiro ή ο νεαρός Pacino. Αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν στην πραγματικότητα 100% αξιόπιστα: Η Reese ανέβασε στο Twitter μια εικόνα που δείχνει τον DeNiro να κερδίζει οριακά τον Pacino (50,1% προς 49,9%), ενώ άλλοι χρήστες του Twitter, βλέπουν προς το παρόν ισοπαλία 50/50.

"Στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης του Twitter μπορείτε να δείτε μια πιο ακριβή κατανομή των αριθμών και αφού ο Pacino είχε ένα καλό προβάδισμα, ο DeNiro φαίνεται να ξεπέρασε. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια διαφορά 0,2%", είπε η Reese.

Εμείς, θα παραμείνουμε στην ισοπαλία όμως και γιατί αυτό βλέπουμε, και γιατί δεν μπορούμε να διαλέξουμε. Ίσως να μην χρειάζεται κιόλας. Ίσως να είναι ένα από αυτά τα ερωτήματα που δεν χρειάζεται απάντηση.

Τον Robert De Niro θα τον δούμε σύντομα στο έπος του Martin Scorsese, "Killers of the Flower Moon" μαζί με τον Leonardo diCaprio, ενώ τον Al Pacino μάθαμε πρόσφατα ότι θα τον δούμε στη νέα ταινία που ετοιμάζεται για την δολοφονία του John F. Kennedy, "Assassination".