Η Priyanka Chopra Jonas προτίμησε να πληρώσει για να μην συνεργαστεί με «απάνθρωπο» σκηνοθέτη

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Priyanka Chopra Jonas προτίμησε να πληρώσει για να μην συνεργαστεί με «απάνθρωπο» σκηνοθέτη

Η Priyanka Chopra Jonas σε συνέντευξη τύπου για τη σειρά "Citadel" στην Βομβάη, Ινδία.

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Priyanka Chopra Jonas προκειμένου να απομακρυνθεί από απαράδεκτο σκηνοθέτη, προτίμησε να πληρώσει από το να ξαναπάει στα γυρίσματα.

Η Priyanka Chopra Jonas στα πρώτα χρόνια της καριέρας της δεν δέχτηκε να συνεργαστεί με έναν απαράδεκτο σκηνοθέτη. Προτίμησε να πληρώσει με δικά της χρήματα και να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Εμείς είμαστε μαζί της.

H Justine Triet κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και ξεσήκωσε πολιτικούς και όχι μόνο

Priyanka Chopra Jonas παίρνει θέση ενάντια στην απανθρωποποίηση στο Bollywood

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Zoe Report, η ινδικής καταγωγής ηθοποιός Priyanka Chopra Jonas αποκάλυψε μια θαρραλέα πράξη που έκανε στην αρχή της καριέρας της στο Bollywood.

Πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, όταν ήταν ακόμη νέα στη βιομηχανία, πήρε την απόφαση να πληρώσει αποζημίωση σε μια κινηματογραφική παραγωγή, αφού βίωσε απάνθρωπη μεταχείριση από έναν σκηνοθέτη στα γυρίσματα.

Η Chopra Jonas θυμάται πως ο ρόλος της είναι αυτός μιας μυστικής πράκτορα που έπρεπε να αποπλανήσει έναν άνδρα. Ο ανώνυμος σκηνοθέτης μίλησε υποτιμητικά για την ηθοποιό, όχι μάλιστα στην ίδια, αλλά σε κάποιον τρίτο, γι' αυτό και περιέγραψε εκείνη τη στιγμή ως βαθιά εξευτελιστική.

Η Margot Robbie για την Barbie: «Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει να είναι σέξι»

Τι έγινε με τον σκηνοθέτη που έκανε την Priyanka Chopra Jonas να σηκωθεί να φύγει;

https://www.instagram.com/p/CslzRjVtTk2

"Είμαι μυστική, αποπλανώ τον τύπο - προφανώς αυτό κάνουν τα κορίτσια όταν είναι μυστικές. Αλλά αποπλανώ τον τύπο και πρέπει να βγάζεις ένα ρούχο [κάθε φορά]. Ήθελα να τα βάλω ένα ένα. Ο σκηνοθέτης είπε: "Όχι, πρέπει να δω τα εσώρουχά της". Διαφορετικά, γιατί να έρθει κανείς να δει αυτή την ταινία;".

"Δεν μου το είπε αυτός", διευκρίνισε η ηθοποιός. "Το είπε στον στιλίστα μπροστά μου. Ήταν μια τόσο απάνθρωπη στιγμή".

Η Chopra Jonas ζήτησε τη συμβουλή του πατέρα της και αποφάσισε να εγκαταλείψει το έργο. Παρά το γεγονός ότι είχε εργαστεί στην ταινία μόνο για δύο ημέρες, επέλεξε να σταθεί στο ύψος της και να επιστρέψει προσωπικά στην παραγωγή τα χρήματα που είχαν επενδύσει. Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν άντεχε να αντιμετωπίζει καθημερινά τον σκηνοθέτη, γνωρίζοντας το πώς την αντιλαμβανόταν.

Αυτή τη στιγμή στη ζωή της την κατέγραψε και στο βιβλίο της που βγήκε το 2021 και είχε τίτλο "Unfinished". Στο βιβλίο της, εξέφρασε την αρχική της προθυμία να αγκαλιάσει πλήρως τον ρόλο της "πλανεύτρας", αλλά τα λόγια και το ύφος του σκηνοθέτη την έκαναν να αλλάξει γνώμη και να μην ασχοληθεί περαιτέρω καν με αυτό το project.

Ευτυχώς, το περιστατικό αυτό δεν λειτούργησε ως εμπόδιο στην καριέρα της, αφού έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 80 παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ρόλων της στη σειρά κατασκοπευτικού θρίλερ "Citadel" και στη ρομαντική κωμωδία "Love Again".

https://www.instagram.com/p/CsYFhzNofRM

Το "Citadel" πρόκειται για ένα πανάκριβο κατασκοπευτικό θρίλερ του Amazon Prime, όπου η παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας Citadel έχει πέσει και οι μνήμες των πρακτόρων της έχουν σβηστεί, με το ισχυρό συνδικάτο Manticore να αναδύεται στο κενό. Οι πράκτορες του Citadel θα πρέπει να θυμηθούν το παρελθόν τους και να συγκεντρώσουν τη δύναμη για να αντεπιτεθούν.

Το "Love Again" είναι μια νέα ρομαντική κομεντί, στην οποία συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Sam Heughan (Outlander). Ρόλο στην ταινία έχει και η Celine Dion, η οποία όχι μόνο παίζει τον εαυτό της, αλλά έβγαλε και καινούργιο κομμάτι για το soundtrack της ταινίας.

Eva Longoria: «Ένας λευκός άντρας μπορεί να σκηνοθετήσει μια αποτυχία. Εγώ δεν μπορώ»

Με αυτήν την ιστορία της, η Priyanka Chopra Jonas ρίχνει ένα μικρό φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στη βιομηχανία του θεάματος. Το θάρρος της να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον εξευτελισμό μπορεί να ενθαρρύνει και άλλους καλλιτέχνες που παλεύουν με την καριέρα τους, να δώσουν προτεραιότητα στον αυτοσεβασμό και να διεκδικήσουν αξιοπρέπεια στην επαγγελματική τους ζωή.