Ο Johnny Depp νιώθει φιλάνθρωπος στην τοποθεσία Χόλιγουντ: Σε ιδρύματα τα λεφτά από την Amber Heard

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Johnny Depp νιώθει φιλάνθρωπος στην τοποθεσία Χόλιγουντ: Σε ιδρύματα τα λεφτά από την Amber Heard

Ο Johnny Depp θα μοιράσει τα χρήματα που θα πάρει από τον διακανονισμό με την Amber Heard σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Σε πέντε για την ακρίβεια.

Όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε πέντε διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις θα μοιράσει ο Johnny Depp κάποια από τα χρήματα που θα πάρει από τον διακανονισμό που κατάφερε μετά τις δίκες με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Celebrity What If εικόνες που έγιναν viral: Το ΑΙ μας δείχνει πώς θα ήταν παιδιά διασήμων

Σε αφθονία οι δωρεές του Jonnhy Depp

Με πιο ευχάριστο τόνο φαίνεται να ολοκληρώνεται μία από τις πιο διαβόητες και καθόλου ευχάριστες δίκες του Χόλιγουντ. Η υπόθεση δυσφήμισης κατά Johnny Depp από την Amber Heard η οποία κατέληξε υπέρ του ηθοποιού, τον έστρεψε στις δωρεές.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνει και το THR, ο Depp αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα που θα λάβει από τον διακανονισμό σε πέντε αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με το κάθε ίδρυμα να λαμβάνει από 200.000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CsYdJY9oDzT/

Τα πέντε ιδρύματα που διάλεξε ο Johnny Depp

Το Make-A-Film Foundation, γνωστό για τις συνεργασίες του με αστέρες του Χόλιγουντ, πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ιατρικές παθήσεις.

Το Painted Turtle, μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στην Καλιφόρνια που συνιδρύθηκε από τον Paul Newman, παρέχει δωρεάν καταφύγιο για παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους και χρόνιες ασθένειες.

Το Red Feather είναι αφοσιωμένο στην αντιμετώπιση στεγαστικών λύσεων για τις κοινότητες των ιθαγενών στην Αμερική, δίνοντας δυνατότητα στις κοινότητές τους να ξεπεράσουν τις στεγαστικές δυσκολίες και να χτίσουν ασφαλή σπίτια.

Το Tetiaroa Society, που επικεντρώνεται στη διατήρηση μιας ατόλης που είχε μισθώσει ο Marlon Brando κοντά στην Ταϊτή, συμμετέχει σε προσπάθειες διατήρησης για την προστασία τόσο των φυσικών όσο και των πολιτιστικών πτυχών της περιοχής.

Τέλος, το Amazonia Fund Alliance είναι μια συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανισμών και βιώσιμων εταιρειών που προσπαθούν να διαφυλάξουν και να στηρίξουν τις κοινότητες των ιθαγενών του Αμαζονίου.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε επίσημα την πόρτα σε αυτό το επώδυνο κεφάλαιο για τον κ. Depp, ο οποίος κατέστησε σαφές καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ότι προτεραιότητά του ήταν να φέρει στο φως την αλήθεια", ανέφεραν οι δικηγόροι του ηθοποιού.

Αυτή η πράξη φιλανθρωπίας αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας διακανονισμού μεταξύ του Depp και της Heard, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Depp έλαβε 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Heard έλαβε 2 εκατομμύρια.

Η νομική διαμάχη μεταξύ του Depp και της Heard προήλθε από το δημοσίευμα της Heard το 2018 στην εφημερίδα The Washington Post, όπου περιέγραφε λεπτομερώς τις προσωπικές της εμπειρίες με σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις. Ο Depp στη συνέχεια κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, οδηγώντας στον πρόσφατο διακανονισμό.

Η Amber Herad, σε δήλωσή της στο Instagram, εξήγησε τα κίνητρά της για τον διακανονισμό της υπόθεσης, αναφέροντας την επιθυμία της να αποφύγει περαιτέρω νομικές μάχες που θα εξαντλούσαν τους πόρους και την ευημερία της. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της για το αμερικανικό νομικό σύστημα, όπου η μαρτυρία της είχε γίνει τροφή για ψυχαγωγία, υπονομεύοντας το δικαίωμά της στην ελευθερία του λόγου.

Ο Johnny Depp δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

https://www.instagram.com/p/CmWiuanLXPT/

Πού θα δούμε το διαβόητο δίδυμο

Τον Johhny Depp τον χάρηκαν πρόσφατα οι Κάννες, όπου πήγε με το νέο δράμα εποχής, "Jeanne Du Barry". Ο 60χρονος υποδύεται τον Λουδοβίκο XV και πρόκειται για τον πρώτο του ρόλο σε ταινία εδώ και τρία χρόνια. Η ταινία, η οποία τα έχει πάει εξαιρετικά στο γαλλικό box office και πρόκειται για την πιο ακριβή γαλλική παραγωγή για το 2022, έρχεται από την Maïwenn, η οποία όχι μόνο σκηνοθετεί, αλλά και πρωταγωνιστεί ως Jeanne Vaubernier, μια γυναίκα της εργατικής τάξης στη Γαλλία του 18ου αιώνα, η οποία ανεβαίνει κοινωνικά και γίνεται ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου 15ου.

Όσο για την Amber Heard, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κόκκινο χαλί. Πιο συγκεκριμένα, θα εμφνιστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας στην Σικελία στις 24 Ιουνίου, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "In the Fire". Η 37χρονη ηθοποιός μετακόμισε στην Ισπανία μετά την πολύκροτη δίκη, λέγεται ότι θα περπατήσει στο χαλί μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Conor Allyn, και τον συμπρωταγωνιστή της Eduardo Noriego.