H Amber Heard λέει πως η ζωή προχωράει και όλα δείχνουν πως θα μείνει μόνιμα στην Ισπανία

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Amber Heard λέει πως η ζωή προχωράει και όλα δείχνουν πως θα μείνει μόνιμα στην Ισπανία

Λίγους μήνες μετά την πολύκροτη δίκη Heard-Depp η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα και μεγαλώσει την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ισπανία.

Η Amber Heard έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της λίγους μήνες μετά τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, την οποία και έχασε.

Η 39χρονη ηθοποιός επέλεξε να εγκατασταθεί στην Ισπανία μαζί με την κόρη της, αφήνοντας για λίγο πίσω της το Hollywood. Πέρσι το καλοκαίρι η Heard είχε νοικιάσει σπίτι στη Μαγιόρκα όπου απόλαυσε τις διακοπές της ωστόσο όλα δείχνουν πως αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ισπανική πρωτεύουσα.

Πριν λίγες ημέρες η σταρ της μεγάλης οθόνης εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Μαδρίτης, να επισκέπτεται μουσεία και να αναζητά νηπιαγωγεία για την κόρη της, Oonagh Paige.

To restart της Amber Heard στην Ισπανία- Οι πρώτες δηλώσεις

Πριν λίγες ημέρες οι φωτογράφοι εντόπισαν την ηθοποιό στους δρόμους της Ισπανικής πρωτεύουσας την ώρα που φωτογραφιζόταν με θαυμαστές.

Η Heard έδειχνε απόλυτα ξέγνοιαστη και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός fan για την παραμονή της στην Ισπανία. Όπως η ίδια ανέφερε, της αρέσει να ζει στη Μαδρίτη και ελπίζει να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο.

H Amber Heard εγκαταλείπει το Hollywood και κάνει νέα αρχή με την κόρη της στη Μαδρίτη

Απαντώντας σε ερώτημα για τη νέα της ζωή η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Johnny Depp δήλωσε: «Αγαπώ την Ισπανία τόσο πολύ!».

Όσον αφορά την παραμονή της στην Ισπανία η Heard τόνισε: «Ναι, το ελπίζω, μου αρέσει πολύ να ζω εδώ. Λοιπόν, ελπίζω να είστε καλά. Χάρηκα που σας γνώρισα».

https://www.instagram.com/p/Cbxh82QLNHa

Σε ερώτηση για το αν έχει κινηματογραφικά σχέδια η 37χρονη είπε: «Προχωρώ. Αυτή είναι η ζωή».

Το μεγάλο comeback του Johnny Depp στις Κάννες και τα κακόβουλα σχόλια για τα δόντια του

Μια εξαιρετικά θερμή υποδοχή επιφύλαξε το κοινό στον Johnny Depp στην πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» κατά την έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς το κοινό ξέσπασε σε ένα 7λεπτο χειροκρότημα για την ερμηνεία του ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Οι φωτογραφίες από την εμφάνιση του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκαν έντονα με πολλούς θαυμαστές του να εστιάζουν στα «σάπια», όπως τονίζουν δόντια του 59χρονου.

«Ο Depp μοιάζει σαν κάποιος να άρπαξε τα δόντια του και να τα έβαψε μαύρα», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Λίγο αργότερα άλλοι χρήστες της πλατφόρμας έγραψαν: «Η βαθμολογία για την ταινία του είναι τόσο ‘’κίτρινη’’, όσο και τα δόντια του. Συγχαρητήρια!».

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις τη συγκίνηση του ηθοποιού στις Κάννες.

H επέτειος χωρισμού και η δικαστική διαμάχη

Σαν σήμερα το 2016 η Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ωστόσο κανείς τότε δεν φανταζόταν τι θα ακολουθήσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

amberheard1.png

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp στην ανακοίνωσή του.

Λίγους μήνες αργότερα η Amber Heard κατέθεσε έφεση 68 σελίδων κατά της ετυμηγορίας για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έφεση της 36χρονης κατατέθηκε στα δικαστήρια της Virginia, ζητώντας την ανατροπή της απόφασης ή μια εντελώς νέα δίκη στην υπόθεση. H Heard υποστηρίζει ότι ο αποκλεισμός ορισμένων από τις σημειώσεις της θεραπείας της, στις οποίες ανέφερε ότι κακοποιήθηκε από τον Johnny Depp, οδήγησαν σε άδικη ετυμηγορία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com