Ο Johnny Depp δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Johnny Depp δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός
2023 Invision

O Johnny Depp αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» όσο υψηλή κι αν είναι η προσφορά που έχει δεχθεί από την Disney.

Οριστικό τέλος στις φήμες που θέλουν τον Johnny Depp να επιστρέφει ως Jack Sparrow έβαλε το περιβάλλον του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας o 60χρονος σταρ αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το μεγάλο comeback στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και όχι άδικα.

To οριστικό όχι του Johnny Depp στην Disney

Η Daily Mail αναφέρει πως πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν πως ο Depp αρνήθηκε κατηγορηματικά να επιστρέψει ως Jack Sparrow, καθώς είναι έξαλλος με τη Disney.

France Cannes 2023 Jeanne du Barry Photo Call

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, πως η διάσημη εταιρία παραγωγής ταινιών δεν τον στήριξε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard στην οποία ο Depp δικαιώθηκε.

Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Disney έκανε προσφορά ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Depp για να παίξει σε ένα ακόμη sequel των «Πειρατών».

Ο Johnny Depp κάνει στροφή στην καριέρα του και πλουτίζει ως ζωγράφος

Πηγές από το περιβάλλον του 60χρονου τονίζουν πως ο Χολυγουντιανός σταρ δεν επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τη Disney μετά τη στάση που κράτησε το διάστημα της πολύκροτης δίκης.

«Έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα studios τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία», αναφέρει δημοσίευμα.

«Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Hollywood. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά», προσθέτουν πηγές από τον περίγυρο του ηθοποιού.

Το post του Johnny Depp μετά την απόφαση- δικαίωση

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

«Νιώθω πραγματικά ταπεινός. Η απόφασή μου να κυνηγήσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα είχα να αντιμετώπισω και το γεγονός ότι αναπόφευκτα η ζωή μου θα γινόταν θέαμα σε όλο τον κόσμο, έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μου σε αυτή την υπόθεση ήταν να αποκαλύψω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που χρωστούσα στα παιδιά μου και σε όλους όσοι έχουν παραμείνει σταθεροί στην υποστήριξή τους προς εμένα. Νιώθω γαλήνη που ξέρω ότι επιτέλους το κατάφερα αυτό», συμπλήρωσε ο 60χρονος σταρ.

Η δικαίωση του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. Xρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp.

Πηγή κεντρικής: apimages.com