Τα pinup girls στις Κάννες

Τα pinup girls στις Κάννες

Τα pinup κορίτσια λάμπουν μέσα από τις κινηματογραφικές εικόνες του John Kobal και κλέβουν τις εντυπώσεις σε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση στις Κάννες.

Χαριτωμένες πόζες, έντονη σεξουαλικότητα, ερωτικά βλέμματα: είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα διάσημα pinup κορίτσια του Χόλιγουντ. Σε μια έκθεση που θα διαρκέσει ως και το τέλος του Φεστιβάλ των Καννών (έως δηλαδή τις 22 Μαΐου) παρουσιάζονται κινηματογραφικές εικόνες που δημιουργήθηκαν από τον John Kobal.

«Είτε είναι ντυμένες με λεοπάρ, κορσέδες ή μαγιό, είτε απεικονίζονται ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι με σατέν σεντόνια ή σε μια παραλία, η Αva, η Rita, η Brigitte και η Marilyn μας υπενθυμίζουν πόσο πανέμορφες μπορούν να είναι οι γυναίκες» αναφέρει η Kobal Collection σε ανακοίνωσή της.

Η Kobal Collection αποφάσισε να ανοίξει φέτος τα αρχεία της για να ξεπηδήσουν μέσα από αυτά μυθικές σταρ του Χόλιγουντ, προκειμένου να πλαισιώσει το Φεστιβάλ των Καννών. Η λάμψη και το γκλαμ εξάλλου είναι στοιχεία διαχρονικά και πάντα επίκαιρα.

Άλλωστε τι θα ήταν οι Κάννες χωρίς τα pin up girls τους!