Who’s afraid of the Big Bad crises?

Who’s afraid of the Big Bad crises?

Το Six D.O.G.S. φιλοξενεί από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου το Balkans Beyond Borders Short Film Festival, με κεντρικό θέμα τα πολλαπλά πρόσωπα της κρίσης και την αντίδραση των καλλιτεχνών πάνω σε αυτά.

Το βραβευμένο με το Ευρωπαϊκό Βραβείο «Καρλομάγνος για τη Νεολαία» 2011 Balkans Beyond Borders Short Film Festival ανοίγει τις πόρτες του στις 20- 22 Ιουνίου στο 6 D.O.G.S. στην Αθήνα φιλοξενώντας ταινίες μικρού μήκους, έκθεση φωτογραφίας, djs και live bands. Για 2η χρονιά το ΒΒΒ Short Film Festival συνεχίζει το ταξίδι του στα Βαλκάνια, φέρνοντας τους νέους της περιοχής πιο κοντά και δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να μιλήσουνε με μέσο την εικόνα.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι η οποιασδήποτε μορφής κρίση και έχει τίτλο: "Who's afraid of the big bad crises?" Είναι η κρίση η ευκαιρία για μια νέα αρχή ή απλά το τέλος; Να τη φοβηθούμε; Να την πάρουμε σαν αστείο; Μήπως σαν ευκαιρία; Είτε πρόκειται για κρίση οικογενειακή, συναισθηματική, καθημερινή ή ακόμα και οικονομική το ΒΒΒ Short Film Festival θα μας ταξιδέψει στα διάφορα πρόσωπα της κρίσης και οι νέοι καλλιτέχνες θα απαντήσουν στο ερώτημα.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι ο Κωνσταντίνος Ρήγος, αναγνωρισμένος εικαστικός καλλιτέχνης, σκηνοθέτης και χορογράφος.

Τιμές εισιτηρίων
5€ (για 1 ημέρα)
10€ (για 3 ημέρες)

Six D.o.g.s
Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι
Τηλ:210 3210 510
sixdogs.gr
www.balkansbeyondborder.eu