Nuptialis Project: Μια πολλαπλή έκθεση στο Yoga Bala

Nuptialis Project: Μια πολλαπλή έκθεση στο Yoga Bala

Το Yoga Bala παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με διάφορες εκθέσεις, που περιλαμβάνουν από φωτογραφίες και ταινίες μέχρι και κοσμήματα και μόδα.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, οι Mastori*Motwary Studio διοργανώνουν μια ιδιαίτερη βραδιά για να γιορτάσουν την πρεμιέρα της τρίτης ταινιας τους, σε σκηνοθεσία Suzie Q & Leo Siboni, καθώ και την συμμετοχή του φορέματος «Nuptialis» στην εκθεση «Prints» του Hasselt Mode Museum, που ανοίγει στις 25 Ιουνίου στο Βέλγιο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία NUPTIALIS, μια σειρά φωτογραφιών με headpieces των Mastori*Motwary Studio που ετοίμασε η Μάρα Δεσύπρη και η φωτογραφική εκδοχή του «Nuptialis», από τον Θανάση Κρίκη.

Το έργο των Mastori*Motwary κοσμεί το εξώφυλλο του καταλόγου και την αφίσα τη έκθεση στο Βέλγιο.

Η βραδιά συνεχίζεται με πάρτυ. Στα decks θα ανέβει ο Costas Argiriou, γνωστός για την μουσική επένδυση πολλών σχεδιαστών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία.
The Project

Για το project NUPTIALIS, η Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Μάστορη και ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας Filep Motwary, προσέγγισαν το ανερχόμενο δίδυμο Suzie Q και Leo Siboni που ζει και εργάζεται στο Παρίσι, για τη δημιουργία του επόμενου τους φιλμ μόδας.

Σε αυτή την υπερρεαλιστικά χρωματισμένη ταινία, το ένδυμα γίνεται η απάντηση σε ένα μυστήριο αλλά ταυτόχρονα και πρωταγωνιστικό χαρακτήρα από μόνο του- σαν ένα αντικείμενο φαντασίας, με την κινηματογραφική έννοια του όρου.

Το φιλμ που εχει το τιτλο «Is this real life» μαζι με το φορεμα και τα κοσμήματα που αποτελούν το concept "NUPTIALIS", συμμετέχουν στη έκθεση PRINTS του Hasselt Modemuseum στο Βέλγιο. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 24 Ιουνιου 2011, με την υποστήριξη τηςMoonwalk Films, του καλλιτεχνικού διευθυντή της Stimuleye, Antoine Asseraf και τη ιταλική Vogue.

Yoga Bala
Ρήγα Παλαμίδου 5-7, Ψυρρή
Τηλ:210 3311335
www.hit360.com/yogabala/gr