Κινούμενες 3D δημιουργίες από αφρό... στον καφέ σου

Κινούμενες 3D δημιουργίες από αφρό... στον καφέ σου

Η γιαπωνέζα καλλιτέχνης Runa Kato αναδημιουργεί όλα τα είδη αξιολάτρευτων χαρακτήρων ως 3D latte art.

To food styling είναι πάντα μια διασκεδαστική μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και το latte art δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι καλλιτέχνες του latte art δημιουργούν έργα τέχνης πολλές φορές μέσα σε μια ημέρα, που κυμαίνονται από αφηρημένα 2D σχέδια έως τρισδιάστατες δημιουργίες που φαίνεται να αψηφούν τους νόμους της φυσικής ενώ είναι βρώσιμα, καλλιτεχνικά και, σε αυτήν την περίπτωση, απίστευτα αξιολάτρευτα.

Food artist από την Ιαπωνία μετατρέπει φέτες του τοστ σε βρώσιμα έργα τέχνης

Η γιαπωνέζα καλλιτέχνης Runa Kato αναδημιουργεί κάθε είδους χαριτωμένους χαρακτήρες από αφρόγαλα, ο πιο πρόσφατος από τους οποίους μας τραβήξει το μάτι είναι ένας παχουλός Slowpoke (ένας τύπος Pokémon). Αυτό το Slowpoke lounge πάνω από έναν καπουτσίνο, με μια κοιλιά τόσο στρογγυλή που φαίνεται να αναπηδά μέσα στον καφέ, αποτελεί μια εντυπωσιακή απόδειξη της συνέπειας των δημιουργιών της Kato.

https://www.instagram.com/p/CcnP8lBPbXU

Η Kato ξεκίνησε ως καλλιτέχνης latte το 2018 και έκτοτε έχει δημιουργήσει περισσότερα από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μπορείς να δει αμέτρητα videos και φωτογραφίες με τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες από αφρόγαλα.

https://www.instagram.com/p/CdLeIA_PjyX

Οι φιγούρες του Pikachu και του Totoro είναι οι αγαπημένες της αλλά και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκη με τον Spider-Man έχουν την τιμητική τους στους καφέδες που ετοιμάζει. Η καλλιτέχνης σε κάνει να θέλεις να πάρεις το κουτάλι και να παίξεις με τον καφέ σου, σαν μικρό παιδί.

Η τρισδιάστατη τέχνη latte της Kato παρακαλεί να την ζουλήξεις και να την ανακινήσεις.