Μη χάσετε: τo AIT και το NEWSCHOOL.ATHENS σας μαθαίνουν τις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη λογισμικών

Μη χάσετε: τo AIT και το NEWSCHOOL.ATHENS σας μαθαίνουν τις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη λογισμικών

Για πρώτη φορά σεμινάρια νέων τεχνολογιών από τους ειδικούς.

Το NewSchool.Athens και το ΑΙΤ (Αthens Information Technology) ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών για τον πρώτο κοινό κύκλο καινοτόμων σεμιναρίων σε δεξιότητες ανάπτυξης λογισμικού που γίνεται σε συνεργασία με τεχνολογικά startups όπως τα Athens Book, Hellas Direct, PeoplePerHour και Τaxibeat.

Τα προγράμματα προσφέρουν ουσιαστική κατάρτιση σε ανθρώπους που θέλουν να ανανεώσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες τους στις νέες τεχνολογίες. Στα προγράμματα οι συμμετέχοντες αξιοποιούν το διαθέσιμο ψηφιακό υλικό από το Διαδύκτιο με την συστηματική καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Ο χρόνος στην τάξη είναι αφιερωμένος κυρίως στην επίλυση προβλημάτων και στην πρακτική εξάσκηση πάνω σε projects που αντλούνται από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν στον κλάδο και να διερευνήσουν δυνατότητες για συνεργασίες.

Developing Mobile Apps in iOS με τον Νίκο Δαμηλάκη, συν-ιδρυτή του Taxibeat. 9-26 Απριλίου κάθε Τρίτη και Σάββατο. Σε 4 εβδομάδες οι συμμετέχοντες μαθαίνουν με εντατικό ρυθμό, ό,τι απαιτείται για τη δημιουργία εφαρμογών σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Ο εισηγητής έχει ευρεία εμπειρία και διεθνή παρουσία στο αντικείμενο.

Java Development με τον Δρ Σοφοκλή Εφραιμίδη, Καθηγητή ΑΙΤ.
15-26 Απριλίου, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Ξεκινήστε τον προγραμματισμό με βασικές αρχές για την Java, την γλώσσα που βασίζεται η λειτουργία πάνω από 3δις Η/Υ και συσκευών. Ο καθηγητής έχει ευρεία εμπειρία στην hands-on διδασκαλία σε στελέχη του κλάδου και ανάπτυξης εφαρμογών στα πλαίσια βιομηχανικών έργων.

Εγγραφές στο www.newschoolathens.org/technologia και μέσω του www.ait.gr. Τα σεμινάρια μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% για Corporate συμμετοχές. Παρέχονται υποτροφίες με βάση κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια.

Σχετικά με το NewSchool.Athens- www.newschoolathens.org
To NewSchool.Athens είναι ενας μη-κερδοσκοπικός φορέας αφιερωμένος στις νέες τεχνολογίες και την δημιουργικότητα. Προσφέρει πρακτικά, ταχύρυθμα και εφαρμοσμένα σεμινάρια με εισηγητές τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους. Mε έδρα του το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα το Mεταξουργείο, το NewSchool.Athens προσφέρει αρτιότατες εγκαταστάσεις, ευέλικτης διάρκειας μαθήματα, εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον και διεθνείς συνεργασίες, με τον μεγαλύτερο Νορβηγικό εκπαιδευτικό όμιλο Anton B Nilsen, το Berghs School of Communication, το Westerdals School of Communication και το Bilder Nordic School of Photography. Με συνεργάτες πολλές ηγετικές μορφές στα δημιουργικά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες, το NewSchool.Athens φιλοδοξεί να γίνει ο καταλύτης της δημιουργικής έκφρασης και των εφαρμογών της νέας οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά με το ΑΙΤ – www.ait.gr
To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα.

Το AIT κατατάσσεται από την Microsoft στο ανώτερο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως.

Για Περαιτέρω Πληροφορίες

ΝewSchool.Athens

Aλεξάνδρα Δημοπούλου

+302105243694

contact@newschoolathens.org

www.newschoolathens.org

www.facebook.com/newschool.athens

Twitter - newschool.athens

Athens Information Technology

Κατερίνα Πρωτονοταρίου

+30-2106682806

execedu@ait.gr

www.ait.gr

www.facebook.com/ait.gr

https://twitter.com/AITathens