Πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του «CSI, Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του «CSI, Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Από τη Δευτέρα 11 Απριλίου και καθημερινά στις 22:00 προβάλλεται η νέα σεζόν της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς.

Η Στέλλα Μπονασέρα αποχωρεί η Τζο έρχεται στο νέο κύκλο της βραβευμένης σειράς «CSI, Nέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος» και στην ελληνική τηλεόραση μόλις λίγες εβδομάδες μετά την Αμερική. Ο έβδομος κύκλος της σειράς προβάλλεται αποκλειστικά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 11 Απριλίου και κάθε βράδυ στις 22:00 στη ζώνη «Perfect 10». Η νέα πράκτορας προέρχεται από το FBI και τώρα αναλαμβάνει δράση στο «CSI, Nέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος».

Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην μικρή οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.

Παίζουν: Γκάρι Σινίζ (Ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ), Σίλα Γουόρντ (Ντετέκτιβ Τζο Ντάνβιλ) Καρμίνε Τζιοβινάτσο (Ντάνι Μέσερ), Άννα Μπέλκναπ (Λίντσεϊ Μονρόε), Χιλ Χάρπερ (Δρ. Σέλντον Χοξ), Έντι Καχίλ (Ντετέκτιβ Ντον Φλακ) κ.α.