Ποιος είναι ο Charlie Vickers για τον οποίο μιλάει το τηλεοπτικό κοινό αυτήν την περίοδο;

Νατάσσα Σχοινά
Ποιος είναι ο Charlie Vickers για τον οποίο μιλάει το τηλεοπτικό κοινό αυτήν την περίοδο;

Πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές και κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομά του σε μόλις μερικά επεισόδια.

Η τηλεοπτική σεζόν άρχισε και φέτος και πολλές είναι οι παραγωγές που έκαναν την εμφάνισή τους στα διεθνή δίκτυα. Από το prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, μέχρι τη νέα σεζόν του Cobra Kai, το σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα έχει γεμίσει με παραγωγές κάθε είδους.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του Charlie Vickers και, αν δεν παρακολουθείς τη σειρά την οποία παίζει, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις ιδέα ποιος είναι.

Ήρθε η ώρα να μάθεις.

Ποιος είναι ο Charlie Vickers

Ο Charlie Vickers παίζει στη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power και υποδύεται τον Halbrand. Γρήγορα απέκτησε ένθερμο γυναικείο κοινό χάρη στη γοητεία του και το χαρακτηριστικό έντονο βλέμμα του.

1663680871773-448349897-charlie_vickers_lotr3.jpg

Ο Vickers είναι 30 ετών, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο. Ο ηθοποιός σπούδασε στο Royal Central School of Speech and Drama, απ’ όπου αποφοίτησε το 2017. Έκτοτε, ο Vickers έχει συμμετάσχει σε διάφορα πρότζεκτ, όπως το Medici: Masters of Florence, όπου υποδύθηκε τον Guglielmo Pazzi.

Στο βιογραφικό του βρίσκεται και η ταινία Palm Beach, όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα τον έβλεπε στο σύμπαν του J. R. R. Tolkien. Ο ίδιος, πάντως, είχε αποκαλύψει τον αγαπημένο του χαρακτήρα σε μία συνέντευξη στο Looper.

«Δύσκολο (να διαλέξω). Νομίζω ο αγαπημένος μου, αν μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία, είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Beren. Μου αρέσει πολύ η ιστορία του Beren ή της Lúthien. Ίσως της Lúthien να είναι η αγαπημένη μου, γιατί κάνει μερικά φανταστικά πράγματα», είπε.

charlie_vickers_lotr4.jpg

Όσο για social media, o Vickers δε φαίνεται να έχει κάποιον επίσημο λογαριασμό προς το παρόν.