Πότε κυκλοφορούν οι αγαπημένες μας σειρές; You, Emily In Paris, έχουμε ημερομηνίες για όλες

Νατάσσα Σχοινά
Πότε κυκλοφορούν οι αγαπημένες μας σειρές; You, Emily In Paris, έχουμε ημερομηνίες για όλες

Επιτέλους, τώρα ξέρουμε πότε να περιμένουμε τη συνέχεια των ιστοριών που ακολουθούμε.

Κάτι τέτοιες στιγμές όπως αυτή είναι που η μεταβατική περίοδος δεν είναι και τόσο τραγική. Γιατί, ακόμα και του χειμώνα να είσαι, χρειάζεσαι τον χρόνο σου μέχρι να φύγεις από την πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και να μπεις στη διαδικασία του χειμώνα και της καθημερινότητας στη δουλειά χωρίς να έχεις ένα σαββατοκύριακο να ξεσκάσεις πηγαίνοντας για ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Όταν έρχονται οι ανακοινώσεις για την άφιξη των αγαπημένων σου σειρών, όμως, τα πράγματα γίνονται αυτομάτως καλύτερα. Μέσα από το event Tudum που διοργάνωσε το Netflix το περασμένο Σάββατο, ανακοινώθηκαν οι ακριβείς ημερομηνίες για μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές της πλατφόρμας και μαζί τους δόθηκε τέλος στην αναμονή των φανς.

Πάμε, λοιπόν, να τις δούμε.

You

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν You θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου, με το δεύτερο να ακολουθεί στις 10 Μαρτίου και ο Joe μάς περιμένει ζητώντας μας να τον αποκαλούμε καθηγητή Jonathan Moore.

https://www.instagram.com/p/Ci5hE8DPmHx

The Witcher

Η τρίτη σεζόν του The Witcher έρχεται το καλοκαίρι του 2023 και ο Geralt of Rivia πρόκειται να συνεχίσει τις περιπέτειές του μαζί με τη Ciri αποκαλύπτοντάς μας, παράλληλα, ιστορίες που όσοι έχουν παίξει το video game ανυπομονούν να δουν με τον Henry Cavill.

https://www.instagram.com/p/Ci5i7vuPfYA

Emily In Paris

Τρίτη σεζόν για το Emily In Paris και η Emily επιστρέφει στις οθόνες μας στις 21 Δεκεμβρίου με ανανεωμένο look και ερωτικά ενδιαφέροντα.

https://www.instagram.com/p/Ci5dXRHuQCV

+The Crown (που ανακοινώθηκε στη σελίδα του)

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, έφτασε η ανακοίνωση για το The Crown, η 5η σεζόν του οποίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Ci5dAOgjcHK

Και μερικές από τις νέες σειρές που θέλουμε να δούμε.

1899

Μία νέα σειρά μυστηρίου από τους δημιουργούς του Dark κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Ci5iY3ILvay

The Witcher: Blood Origin

Το spin-off του The Witcher έρχεται τον Δεκέμβριο του 2022 και διηγείται τι συνέβη 1.200 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς, πίσω στον πρώτο Witcher.

https://www.instagram.com/p/Ci5h3AFv9ax