La Casa de Papel: Το prequel για τον Berlin έρχεται και ξέρουμε ποιοι θα είναι στο cast

Νατάσσα Σχοινά
La Casa de Papel: Το prequel για τον Berlin έρχεται και ξέρουμε ποιοι θα είναι στο cast

Το spin-off της σειράς θα βασίζεται στον πιο επικό της χαρακτήρα: τον Andrés de Fonollosa.

Η σειρά La Casa de Papel διήρκησε από το 2017 έως το 2021 και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με το που συμπεριλήφθηκε στην πλατφόρμα του Netflix. Ένα γκρουπ ληστών συνεργάζονται υπό το mastermind που ονομάζεται Profesor για να κάνει την τέλεια ληστεία και να κλέψει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ από τράπεζα της Ισπανίας. Ή τουλάχιστον κάπως έτσι ξεκίνησε.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν διάσημοι σε όλον τον κόσμο και, όταν ήρθε η ώρα για το φινάλε στις 3 Δεκεμβρίου του 2021, οι φανς σε όλον τον πλανήτη ήταν πραγματικά στενοχωρημένοι.

Το τέλος του La Casa de Papel ήταν ό,τι ακριβώς είχαμε ανάγκη να δούμε

To spin-off του La Casa de Papel έρχεται

Τώρα, όμως, το κοινό της σειράς έχει να περιμένει το spin-off του La Casa de Papel, το οποίο και εστιάζει στον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε: Τον Berlin. Και έτσι ακριβώς θα λέγεται και η νέα σειρά.

Τον Berlin ενσάρκωσε ο Pedro Alonso, ο οποίος κατάφερε να παρουσιάσει στο κοινό έναν χαρακτήρα από εκείνους που διχάζουν το κοινό ως προς το αν ανήκει στους καλούς ή στους κακούς. Διότι ο Berlin φαινομενικά είναι ο «κακός» της υπόθεσης, ο πιο «ψυχρός», αλλά πεθαίνει για αυτά στα οποία πιστεύει. Κυριολεκτικά.

Από τα όσα έχουμε δει για τη ζωή του μέχρι στιγμής, ξέρουμε πως αυτή ήταν αν μη τι άλλο περιπετειώδης, με γάμους, έρωτες, παιδιά, περίπλοκες σχέσεις και παράνομες δραστηριότητες.

Ποιο είναι το cast της σειράς

Η σειρά Berlin θα έχει γυρίσματα σε Μαδρίτη και Παρίσι και η παραγωγή θα αρχίσει πολύ άμεσα (3 Οκτωβρίου). Το cast της σειράς αποκαλύφθηκε πρόσφατα και αυτό θα περιλαμβάνει: τη Michelle Jenner στον ρόλο της tech genius Keila, τον Tristán Ulloa στον ρόλο του καθηγητή και σύμβουλου του Berlin, Damián, την Begoña Vargas στον ρόλο της απρόβλεπτης Cameron, τον Julio Peña Fernández στον ρόλο του πιστού Roi και τον Joel Sánchez στον ρόλο του σκληρού Bruce.

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και στο cast -προς μεγάλη μας ευχαρίστηση- βρίσκεται και ο Pedro Alonso.