Ο Joe από θηρευτής γίνεται θήραμα στο νέο trailer για την 4η σεζόν του You

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Joe από θηρευτής γίνεται θήραμα στο νέο trailer για την 4η σεζόν του You
Netflix

Έναν μήνα πριν την 4η σεζόν, το Netflix μας χαρίζει το trailer για την 4η σεζόν του "You".

Αν σου έλειψε και εσένα ένας από τους αγαπημένους stalkers της μικρής οθόνης και νιώθεις ότι από την τελευταία σεζόν του "You" το 2021 έχουν περάσει χρόνια, τότε μην ανησυχείς. Γιατί εχθές το βράδυ το Netflix μάς έδωσε το trailer της επερχόμενης 4ης σεζόν, έναν μήνα πριν την κυκλοφορία της.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η νέα σεζόν βρίσκει τον Joe στο Λονδίνο να έχει αναλάβει τον ρόλο καθηγητή λογοτεχνίας πανεπιστημίου, ένα μέρος που φαίνεται να τον φέρνει κοντά με τα "πιο παρανοϊκά και κατεστραμμένα άτομα στον κόσμο", με "έναν κύκλο από "προνομιούχους κόπανους", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρωταγωνιστής μας. Εκτός από τη νέα χώρα, τη νέα ταυτότητα και τη νέα ζωή που φαίνεται να απολαμβάνει παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από εγωκεντρικούς κοσμικούς, στο περιβάλλον του έχει και έναν νέο παρανοϊκό εγκληματία και τον δικό του stalker.

Έγινε το Kaleidoscope η επιτυχία που περίμενε το Netflix; Η θέση του στο Top 10 είναι η απάντηση

4ος Κύκλος You: Πού θα είναι o Joe, πώς περνάει, τι τον κυνηγάει;

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του Netflix, η 4η σεζόν του "You" θα διαδραματιστεί μετά τα γεγονότα της 3ης σεζόν, το τέλος της οποίας τον βρήκε να φεύγει από την Καλιφόρνια και να μεταφέρεται στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από το ακατάστατο παρελθόν του, να υιοθετήσει μια νέα ταυτότητα και φυσικά, να συνεχίσει την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη. Αυτήν τη φορά, ο Joe είναι ένας καθηγητής στο Λονδίνο και κυκλοφορεί με το όνομα Jonathan Moore.

Ωστόσο, γρήγορα θα βρεθεί να παριστάνει τον απρόθυμο ντετέκτιβ, καθώς ανακαλύπτει ότι μπορεί να μην είναι ο μόνος δολοφόνος που κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου. Σιγά-σιγά ο ρόλος του θηρευτή που υιοθετούσε μέχρι τώρα, θα αλλάξει σε ρόλο θηράματος, οπότε το ερώτημα είναι πόσο καλά μπορεί να διαχειριστεί τέτοια αλλαγή εξουσίας; Στον επερχόμενο κύκλο, το μέλλον του εξαρτάται από το να βρει και να σταματήσει όποιον έχει βάλει στο στόχαστρο τη νέα του φιλική ομάδα των "υπερπλούσιων κοσμικών", αλλά και τον ίδιο.

Το trailer επιβεβαιώνει και την επανεμφάνιση της Tati Gabrielle στον ρόλο της Marienne Bellamy. Να υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν, η Marienne εγκατέλειψε τη χώρα αφού ανακάλυψε την αλήθεια για τα αποτρόπαια εγκλήματα του Joe.

"Μια ραγισμένη καρδιά είναι πάντα καταλύτης για ένα νέο μονοπάτι", ακούμε στο trailer. Και είναι αλήθεια, μιας και στην περίπτωση του Joe, αυτό το "heartbreak" τον οδήγησε στο Παρίσι, αφού σκηνοθέτησε τον θάνατό του, ψάχνοντας την Marienne. Γι' αυτό μάλιστα πολλοί fans περίμεναν η νέα σεζόν του "You" να διαδραματίζεται στο Παρίσι και όχι στο Λονδίνο.

You-poster-season-4.jpg

Πηγή: Netflix

Netflix

Το ψυχολογικό θρίλερ του Netflix βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes και άρχισε να προβάλλεται στο κανάλι Lifetime το 2018, πριν το αναλάβει ο streaming κολοσσός. Η σειρά ξεκινά με πρωταγωνιστή τον Joe, έναν μάνατζερ βιβλιοπωλείου που ερωτεύεται και αρχίζει να αναπτύσσει μια εμμονή με το αντικείμενο του πόθου του. Γι' αυτό και οι σεζόν που ακολούθησαν μας προσκαλούν όλους να μπούμε μέσα στο διαταραγμένο μυαλό του και τη διπλή ταυτότητα που δημιουργεί. Οι ορμές αυτές τον οδηγούν σε κάθε κύκλο στο να ερωτεύεται "κυριολεκτικά" παράφορα, κάτι που ποτέ δεν μπορεί να οδηγήσει σε καλή κατάληξη.

https://www.instagram.com/p/CnM0mpwOzhD

Τον Σεπτέμβριο, το Netflix δημοσιοποίησε ένα teaser ανακοινώνοντας πως ο νέος κύκλος θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα γίνει διαθέσιμο στις 09 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο στις 09 Μαρτίου.

Μαζί με τους Penn Badgley (Joe) και Tati Gabrielle (Marienne), το νέο cast περιλαμβάνει τους Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu και Eve Austin.