To Outlander θα ρίξει η αυλαία στην 8η σεζόν αλλά ευτυχώς θα έχουμε prequel

Στελίνα Θεοδοσοπούλου

Πράσινο φως για μία και τελευταία σεζόν, πριν καλά-καλά δούμε τον 7ο κύκλο.

Το ιστορικό δράμα φαντασίας του Starz, "Outlander", ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, αφού το κανάλι το ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία του.

Only Murders in the Building: Οσκαρική η νέα προσθήκη στην τρίτη σεζόν

Outlander: Ο 8ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος του

Πριν την προβολή της 7ης σεζόν και πριν από την κυκλοφορία της spin-off σειράς, το "Outalnder" πήρε επίσημα το πράσινο φως για 8η σεζόν, με την οποία και θα κλείσει.

Με τον 7ο κύκλο να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των γυρισμάτων, το κανάλι επιβεβαίωσε πως το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι Claire Randall (Caitríona Balfe) και Jamie Fraser (Sam Heughan), θα επιστρέψει για έναν ακόμα κύκλο.

Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα στο Starz το 2014, είναι η τηλεοπτική μεταφορά των ομώνυμων ρομαντικών βιβλίων φαντασίας και δράσης της Diana Gabaldon, τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Claire, μια παντρεμένη νοσοκόμο μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία γυρίζει κατά λάθος πίσω στον χρόνο, στο έτος 1743, όπου πέφτει αμέσως σε έναν άγνωστο κόσμο περιπέτειας. Σε αυτό το διαφορετικό timeline θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον James Fraser, έναν πολεμιστή των Χάιλαντ και μέλος της φανταστικής φατρίας Fraser of Lovat.

Το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας έκανε το The Last of Us για το HBO

Στην 6η σεζόν, που προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο, οι δύο πρωταγωνιστές είναι ακόμα μαζί και βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί, αγωνίζονται για να προστατεύσουν αυτούς που αγαπούν, καθώς αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της ζωής στην αποικιακή Αμερική. Η δημιουργία ενός σπιτιού στον Νέο Κόσμο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ιδίως στην άγρια επαρχία της Βόρειας Καρολίνας - και ίσως το πιο σημαντικό - κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δραματικών πολιτικών ανακατατάξεων.

Επίσημη αφίσα 7ου κύκλου του "Outlander".

Outlander: Δεν τελειώσαμε με τους Fraser

Μπορεί να γνωρίζουμε ότι το "Outlander" θα τελειώσει, αλλά το Starz δεν μας αφήνει έτσι, καθώς στα σκαριά έχει και μια spin-off σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε πως θα βρίσκεται σε ανάπτυξη ένα prequel του "Outlander", το οποίο θα επικεντρωθεί στους γονείς του James Fraser και στη δική τους ιστορία αγάπης. Η σειρά θα έχει τίτλο "Blood of My Blood" και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το "Outlander" είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στο Netflix.

The Mandalorian Season 3 Trailer: Mando και Grogu ξανά μαζί, ξανά σε κίνδυνο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης