Only Murders in the Building: Οσκαρική η νέα προσθήκη στην τρίτη σεζόν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Only Murders in the Building: Οσκαρική η νέα προσθήκη στην τρίτη σεζόν

Θα μπορούσε ειλικρινά να γίνει καλύτερο; Oh wait! Έτσι μας ανακοινώνει η Selena Gomez τη νέα προσθήκη του cast στο Only Murders in the Building!

Only Murders in the Building, αλλά μήπως και Only... Legends in the Building; Μάλλον ναι! Γιατί μαθαίνουμε πως στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της κωμικής σειράς μυστηρίου του Hulu την εμφάνισή της θα κάνει η πολυβραβευμένη και αγαπημένη Meryl Streep!

The Last of Us: Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της

ony-murders-in-the-building-01.jpg

Η Meryl Streep στη νέα σεζόν του Only Murders in the Building

Τα νέα μάς ανακοίνωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Selena Gomez, με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και το Instagram (δείτε ακριβώς από κάτω). Στο σύντομο αυτό βίντεο, η Gomez τραβάει βίντεο την ίδια και τους συμπρωταγωνιστές της, τους θρυλικούς Steve Martin και Martin Short όσο έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

https://www.instagram.com/p/Cnh-j5TIc0U

"Η συμμορία επέστρεψε. Θα μπορούσε αυτό να γίνει καλύτερο;" μας λέει στο βίντεο όλο χαρά και ενθουσιασμό δείχνοντας τα μέλη του cast, πριν κάνει την εμφάνισή της η Meryl Streep!

Να σημειωθεί βέβαια πως από το σύντομο κλιπ μάθαμε πως στη σειρά θα επιστρέψει η Andrea Martin, η μακιγιέρ και χρόνια συνεργάτης του Steve Martin που είδαμε στην δεύτερη σεζόν, ενώ απ' ό,τι φαίνεται θα επιστρέψει και ο Paul Rudd που είδαμε ελάχιστα στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου ως έναν ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ.

Η επίσημη Twitter σελίδα της σειράς μοιράστηκε το TikTok βίντεο της Gomez επιβεβαιώνοντας τα casting νέα της Meryl Streep, γράφοντας "Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Paul Rudd, και MERYL STREEP. Only Murders in the Building Σεζόν 3."

Η Queen των Όσκαρικών υποψηφιοτήτων στη μικρή οθόνη ξανά

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Βασίλισσα των Όσκαρικών υποψηφιοτήτων (21 στο σύνολο! και 3 νίκες) στη μικρή οθόνη. Θα είναι όμως από τις λίγες φορές που τη βλέπουμε στην τηλεόραση και μάλιστα σε μια κωμική σειρά, αφού συνηθίζει να εμφανίζεται σε βαρύγδουπα δράματα, όπως στην δεύτερη σεζόν του "Big Little Lies" ή το "Angels in America". Ωστόσο, πέρα από το "Only Murders in the Building", αναμένεται να τη δούμε και στο "Extrapolations" του AppleTV+ που θα απεικονίζει το φάσμα των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής μέσα από αλληλένδετες ιστορίες. Στο all star cast συμπεριλαμβάνονται εκτός από την Streep και οι Tobey Maguire, Eliza Gonzalez, Edward Norton, Diane Lane, Murray Bartlett, Heather Graham και Marion Cotillard.

Το βραβευμένο με Emmy κωμικό murder-mystery, δημιουργίας του αχτύπητου διδύμου Steve Martin και Martin Short, ακολουθεί τρεις Νεοϋορκέζους που ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινό ενδιαφέρον για την εξιχνίαση αληθινών εγκλημάτων, αλλά περιορίζουν την ερασιτεχνική τους έρευνα μόνο στους φόνους στην πολυκατοικία τους.

Η σειρά ήταν υποψήφια για 4 Χρυσές Σφαίρες, για τους τρεις πρωταγωνιστές της και στην Κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Σειράς. Δείτε τους νικητές και τους χαμένους εδώ. Μπορεί βέβαια να μην νίκησαν κάποια Χρυσή Σφαίρα φέτος, αλλά είναι υποψήφια για τρία SAG βραβεία (αν και δεν φαίνεται να είναι φέτος η χρονιά της).

SAG 2023: Δύο ταινίες σαρώνουν τις υποψηφιότητες και γράφουν ιστορία

Οι δύο σεζόν του "Only Murders in the Building" είναι διαθέσιμες στη χώρα μας στην streaming πλατφόρμα του Disney Plus.