The Mandalorian Season 3 Trailer: Mando και Grogu ξανά μαζί, ξανά σε κίνδυνο

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
The Mandalorian Season 3 Trailer: Mando και Grogu ξανά μαζί, ξανά σε κίνδυνο

Το ταξίδι στον γαλαξία πολύ πολύ μακριά, συνεχίζεται. Mandalorian και baby Yoda ετοιμάζονται να υποδεχθούν νέες απειλές (αλλά και την Δύναμη;).

"Οι άνθρωποί μας είναι διάσπαρτοι σαν αστέρια στον γαλαξία. Τι είμαστε; Τι υποστηρίζουμε;" Αυτά τα λόγια ακούμε να μας λέει ο Mandalorian στο νέο trailer για την επερχόμενη 3η σεζόν της ομώνυμης σειράς του Disney+.

The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί

Η Disney έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση του νέου κύκλου του "The Mandalorian", αποκαλύπτοντας το νέο trailer εχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια του αγώνα πλέι οφ του NFL. Εκτός από την πρώτη ματιά που ρίχνουμε στην πολυαναμενόμενη σεζόν, μαθαίνουμε πως στην ομάδα των σκηνοθετών έρχονται οι Lee Isaac Chung του "Minari" και Rachel Morrison, Φωτογράφος του "Black Panther, αλλά και τηλεοπτική σκηνοθέτης σε σειρές όπως "The Morning Show" και "American Crime Story". Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο αυτό trailer έχει 1,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 5 ώρες που κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Star Wars στο YouTube.

Από την επίσημη αφίσα του νέου κύκλου μαθαίνουμε πως οι δύο αγαπημένοι Star Wars χαρακτήρες επιστρέφουν την 1η Μαρτίου στην streaming πλατφόρμα Disney+.

https://www.instagram.com/p/Cne8_ozJCZ9

The Mandalorian S03: Είθε η Δύναμη να είναι μαζί τους

Προσοχή, spoiler: Η 3η σεζόν συνεχίζεται μετά τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη σειρά "The Book of Boba Fett", με τον Mandalorian (κατά μη κόσμον Din Djarin) και τον Grogu (γνωστός και ως Baby Yoda) να ταξιδεύουν στον Mandalore, σε μια προσπάθεια να συγχωρεθεί o Mando για την παραβίασή του όταν αφαίρεσε το κράνος του.

Σύμφωνα με το επίσημη σύνοψη της Lucasfilm: "Τα ταξίδια του Mandalorian στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζονται. Κάποτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, ο Din Djarin έχει επανενωθεί με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα διασταυρωθεί με παλιούς συμμάχους και θα αποκτήσει νέους εχθρούς καθώς αυτός και ο Grogu θα συνεχίσουν το ταξίδι τους μαζί."

Να υπενθυμίσουμε πως ο Giancarlo Esposito που υποδύεται τον Moff Gideon και αναμένεται να επιστρέψει στον νέο κύκλο, είχε πει παλαιότερα πως η 2η σεζόν θα θέσει τις βάσεις για το βάθος και το εύρος που θα δούμε στην 3η και 4η σεζόν, όπου τότε θα αρχίσουμε να λαμβάνουμε ουσιαστικές απαντήσεις.

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε το ταξίδι εξιλέωσης του Mando, μάχες με φωτόσπαθα και laser, αλλά και τον Grogu να χρησιμοποιεί την Δύναμη.

Mando: This is the Way

Για όσους δεν θυμούνται, το sci-fi western, "The Mandalorian" διαδραματίζεται μετά την ταινία "Return of the Jedi" (1983), δηλαδή μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν από την εμφάνιση του First Order (Πρώτου Τάγματος). Ο Jon Favreau (Avengers, Iron Man), δημιουργός και βασικός showrunner της σειράς, έχει επιλέξει να μας δώσει την ιστορία του μοναχικού πιστολέρο μέσα από μια western προσέγγιση, μια επιλογή που αποδείχθηκε εξαιρετικά ταιριαστή και με πολύ θετική ανταπόκριση από όλο το fanbase του Star Wars. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2019, με την δεύτερη σεζόν να έρχεται το 2020. Έχει γεννήσει ήδη ένα spinoff, το "The Book of Boba Fett", ενώ αναμένουμε και τη σειρά της Ahsoka με πρωταγωνίστρια την Rosario Dawson.

Στο "The Mandalorian" πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow και Giancarlo Esposito.

Στην Ελλάδα, το "The Mandalorian" είναι διαθέσιμο στο Disney+.