The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί

Καλοκαιρινή θα είναι η επιστροφή του The Bear και με παραπάνω επεισόδια. Οι παραγωγοί δίνουν πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν.

Η απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία του FX που ακούει στο όνομα "The Bear", μετά την εξαιρετική της πρώτη χρονιά το καλοκαίρι του 2022, αναμένεται να επιστρέψει. Απανταχού θαυμαστές μπορούν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το τι να περιμένουν από την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν.

The Bear: Το FX μιλάει για τον νέο κύκλο

Κατά τη χειμερινή περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (Winter TCA), το FX μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το τηλεοπτικό του "διαμάντι" και μέσω μιας ανάρτησης στα social media, μιλάει για μια επιστροφή νωρίτερα από το αναμενόμενο και με δύο παραπάνω επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CnVoAaYLu3T

(Προσοχή: Οι δυο παρακάτω παράγραφοι περιλαμβάνουν spoiler).

Όπως μάθαμε, ο 2ος κύκλος θα επικεντρωθεί στη δημιουργία και τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου. Ο co-showrunner και εκτελεστικός παραγωγός Christopher Storer είπε "Μοιάζει λίγο σαν η πρώτη σεζόν να ήταν κάτι τύπου 'Ας γνωριστούμε' και η δεύτερη σεζόν να είναι το σημείο που ουσιαστικά ξεκινάει η σειρά, αφού τους γνωρίσαμε όλους και είδαμε και τις ιστορίες τους. Οπότε, ήταν ωραίο να επεκτείνουμε τον κόσμο και να μάθουμε περισσότερα γι' αυτούς."

SAG 2023: Δύο ταινίες σαρώνουν τις υποψηφιότητες και γράφουν ιστορία

Να υπενθυμίσουμε πως ο 1ος κύκλος τελείωσε με τον σεφ Carmy να βρίσκει μια μυστική κρυψώνα με μετρητά που είχε κρύψει ο ο αδελφός του και να παίρνει εν τέλει την απόφαση να κλείσει το παλιό μαγαζί και να ανοίξει το δικό του εστιατόριο υψηλής γανστρονομίας, με τον Ritchie και το υπόλοιπο προσωπικό πλάι του. Η 2η σεζόν, πραγματικά, έχει να κάνει με την ισορροπία με πολλούς τρόπους, μεταξύ του χρόνου και του τι σημαίνει να ξεκινάς από την αρχή και πώς μπορείς να ξεκινήσεις προς μια υγιή κατεύθυνση", πρόσθεσε ο Storer. "Για κάποιον σαν τον Ρίτσι, νομίζω ότι αυτό που ψάχνει στη 2η σεζόν είναι να βρει πού ταιριάζει".

The Bear: Η τηλεοπτική έκπληξη του FX

Ο πρώτος κύκλος του "The Bear" κυκλοφόρησε στα τέλη του περσινού Ιουνίου και αποτελούνταν από 8 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν δεν ξέρουμε ακόμα πότε ακριβώς θα έρθει, ξέρουμε όμως ότι θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το μαγειρικό δράμα, δημιουργίας του Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ακολουθεί έναν σεφ που προέρχεται από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, αλλά επιστρέφει στο Σικάγο για να "τρέξει" το οικογενειακό ιταλικό σαντουιτσάδικο μετά την αυτοκτονία του αδερφού του, ο οποίος άφησε πίσω του, όχι μόνο χρέη, αλλά μια κατεστραμμένη κουαζίνα και ένα ατίθασο και απείθαρχο προσωπικό.

Το "The Bear" είχε ένα συγκλονιστικό ντεμπούτο, το οποίο είχε και την πιο θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς, με αποτέλεσμα να φτάσει και στις Χρυσές Σφαίρες.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι νικητές του σινεμά και της τηλεόρασης σε μια άβολη (αλλά δίκαιη) τελετή

Προτάθηκε για δύο χρυσά αγαλματίδια, ένα για Καλύτερη Κωμωδία και ένα για Καλύτερο Ηθοποιό σε Κωμική Σειρά. Δεν πήρε το πρώτο -παρά τις αντιθέσεις μας- πήρε όμως επάξια το δεύτερο για τον Jeremy Allen White. Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν οι Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Abby Elliott.

Μια εργασιακή κομεντί, ένα οικογενειακό δράμα, μια προσπάθεια επούλωσης από τραύματα απώλειας και εθισμού, με μια καλή ματιά σε μια αγχώδη και κλειστοφοβική κουζίνα του Σικάγο. Το "The Bear" είναι αναμφίβολα από τις καλύτερες νέες σειρές του 2022 και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Το “The Bear” είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στο Disney+.