Sex/Life: Καυτό το νέο trailer για την 2η σεζόν που έρχεται πιο σύντομα απ' ό,τι περιμένεις

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Sex/Life: Καυτό το νέο trailer για την 2η σεζόν που έρχεται πιο σύντομα απ' ό,τι περιμένεις

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για την επερχόμενη, πολυαναμενόμενη 2h σεζόν του Sex/Life και είναι όπως το περιμέναμε: καυτό, ερωτικό και ιντριγκαδόρικο.

Η Billie Connelly σταματά να υπνοβατεί και μπαίνει σε επικίνδυνα νερά στο νέο trailer για την 2η σεζόν του "Sex/Life".

Ο Joe από θηρευτής γίνεται θήραμα στο νέο trailer για την 4η σεζόν του You

Sex/Life: Συνεχίζονται τα ερωτικά τρίγωνα

Εχθές το βράδυ, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη 2η σεζόν του ερωτικού ρομαντικού δράματος, Sex/Life, το οποίο θα βρει την Billie να "αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις - και νέες επιθυμίες - καθώς επιθυμεί τη ζωή που θέλει. Θα μπορέσει όμως να τα έχει όλα;"

Στο trailer ακούμε την πρωταγωνίστρια να μονολογεί και να μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια:

Δεν το έχουν όλοι
την επιθυμία να ξυπνήσουν
Να σταματήσουν να υπνοβατούμε στη ζωή μας,
να σταματήσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό ενώ αρνούμαστε την αλήθεια μας.
Αλλά όσοι από εμάς το κάνουμε, βαδίζουμε σε επικίνδυνα νερά.

Το teaser trailer βλέπει, όχι μόνο την Billie και τον Brad να ξαναζωντανεύουν, αλλά και τον πιστό σύζυγό της Cooper να μπαίνει σε ένα δικό του ερωτικό τρίγωνο.

Ο streaming κολοσσός κυκλοφόρησε επίσης και νέες φωτογραφίες από τον επερχόμενο κύκλο, ενώ ανακοίνωσε πως η επιστροφή του αναμένεται στις 2 Μαρτίου.

Sex/Life: "Μόλις ξυπνήσεις, μόλις πάρεις έστω και μια μικρή γεύση, δεν υπάρχει επιστροφή"

Η ερωτική δραματική σειρά του Netflix, δημιουργίας της Stacy Rukeyser (UnREAL), είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα "44 Chapters About 4 Men" της BB Easton.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή, η πρώτη σεζόν που έκανε το ντεμπούτο της το 2021 αφορά την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία. Η Μπίλι Κόνελι δεν ήταν πάντα μια σύζυγος και μητέρα που ασχολούνταν με τα οικιακά. Προτού παντρευτεί τον στοργικό και αξιόπιστο Κούπερ και μετακομίσει στο Κονέκτικατ, η Μπίλι ήταν μια ατίθαση κοπέλα που ζούσε στη Νέα Υόρκη με την κολλητή της τη Σάσα, που εργαζόταν πολύ και που "έπαιζε" ακόμα πιο πολύ. Εξουθενωμένη από τη φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της και νιώθοντας μια νοσταλγία για το παρελθόν της, η Μπίλι ξεκινάει να γράφει και να φαντασιώνεται τις παθιασμένες στιγμές που πέρασε με τον σέξι πρώην της, τον Μπραντ, τον χωρισμό με τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ. Αλλά όσο περισσότερα θυμάται, τόσο περισσότερο αναρωτιέται πώς έφτασε στο σημείο αυτό — και, μετά, ο σύζυγός της βρίσκει το ημερολόγιό της. Η αλήθεια για το παρελθόν της Μπίλι θα ξεκινήσει μια σεξουαλική επανάσταση στον γάμο της ή θα την οδηγήσει πίσω στη ζωή που νόμιζε ότι άφησε με τον άντρα που την πλήγωσε;

To Outlander θα ρίξει η αυλαία στην 8η σεζόν αλλά ευτυχώς θα έχουμε prequel