Τι πιστεύει η Cynthia Nixon για το αν η Kim Cattrall θα επιστρέψει κανονικά στο «And Just Like That»

Τι πιστεύει η Cynthia Nixon για το αν η Kim Cattrall θα επιστρέψει κανονικά στο «And Just Like That»

Το cameo της Kim Cattrall στο «And Just Like That» αφήνει τους fans να θέλουν κι άλλο και η Cynthia Nixon λέει τη γνώμη της.

Καθώς η όχι-τόσο-έκπληξη-πλέον εμφάνιση της Kim Cattrall στο "And Just Like That" πυροδοτεί την προσμονή, η Cynthia Nixon σχολιάζει την πιθανότητα επιστροφής της Samantha Jones.

Η Cynthia Nixon για την πιθανότητα επιστροφής της Kim Cattrall στο "And Just Like That"

Ο ενθουσιασμός και οι συζητήσεις φουντώνουν μεταξύ των θαυμαστών του "Sex and the City" από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση για την εμφάνιση-έκπληξη της Kim Cattrall στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν του "And Just Like That".

And Just Like That 2: Επιτέλους μάθαμε τι έκανε την Carrie να ξαναβάλει το θρυλικό νυφικό της

Το ερώτημα που απασχολεί τους πάντες είναι αν αυτή η σύντομη εμφάνιση θα ανοίξει τον δρόμο για την αναβίωση του εμβληματικού χαρακτήρα της, της Samantha Jones. Ωστόσο, σύμφωνα με την Cynthia Nixon, που υποδύεται την Miranda Hobbes, οι πιθανότητες να επιστρέψει η Cattrall για έναν μεγαλύτερο ρόλο φαίνονται πολύ μικρές.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή "Watch What Happens Live with Andy Cohen", η Nixon αναφέρθηκε στο θέμα, δηλώνοντας: "Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ μικρές". Εξήγησε ότι το cameo προοριζόταν ως ένα ιδιαίτερο δώρο για την 25η επέτειο της σειράς και έγιναν προσπάθειες να παραμείνει μυστικό. Η Nixon εξέφρασε τη λύπη της που η έκπληξη χάλασε, κάτι που επανέλαβε και ο παρουσιαστής Andy Cohen, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αναστατώθηκε από τη διαρροή της είδησης.

Η Sarah Jessica Parker εξηγεί τον σκοπό πίσω από το cameo της Kim Cattrall στο "And Just Like That"

Η Sarah Jessica Parker, η οποία υποδύεται την αγαπημένη Carrie Bradshaw, είχε ρίξει προηγουμένως φως στον λόγο πίσω από το cameo της Cattrall σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Η Parker εξήγησε ότι ήταν μια ιδέα που επινοήθηκε για να τιμήσει τα 25 χρόνια του "Sex and the City" και να γιορτάσει τη διαρκή σχέση μεταξύ της σειράς και του κοινού της. Περιέγραψε το cameo ως ένα γρήγορο τηλεφώνημα: "Είναι απλά ένα τηλεφώνημα. Και είναι πολύ οικείο. Θα είναι ωραίο να το δούμε, ως ένα νεύμα σε αυτά τα 25 χρόνια και τη σχέση που έχουμε με το κοινό". Η Parker επίσης εξέφρασε τη συμπάθειά της για τον χαρακτήρα της Cattrall, τονίζοντας την αγάπη του κοινού γι' αυτήν.

https://www.instagram.com/reel/Cs87PrTvWDS/

Αν και οι θαυμαστές μπορεί να ήλπιζαν σε μια πιο ουσιαστική συμμετοχή της Kim Cattrall στο "And Just Like That", φαίνεται ότι η εμφάνισή της θα παραμείνει ένας ιδιαίτερος φόρος τιμής στην επέτειο-ορόσημο της σειράς. Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της σειράς, μπορούμε να προσμένουμε τη νοσταλγική αναφορά στο παρελθόν και την ευκαιρία να ξαναζήσουμε τη μαγεία του "Sex and the City" με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Η δεύτερη σεζόν

And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

Το νέο κεφάλαιο του "Sex and the City" ξεκινησε να προβάλλεται στις 22 Ιουνίου. Στον νέο κύκλο θα δούμε από την αποκάλυψη μιας "λίστας MILF" στο σχολείο, μέχρι την απότομη ανακοίνωση της Lily Goldenblatt ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να κάνει σεξ, η δεύτερη σεζόν φαίνεται να είναι μια ταραχώδης περίοδος στη ζωή της επιδεικτικά και συναρπαστικά stylish ομάδα που βλέπει τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt στα πενήντα τους.

undefined