And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

And Just Like That: Τι να περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν; Ποιοι επιστρέφουν και πότε; Τα βάζουμε όλα σε μια σειρά για να ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε.

Καθώς πλησιάζουμε στη μεγάλη επιστροφή του "And Just Like That", αναρωτιόμαστε: Πότε θα το δούμε; Ποιος επιστρέφει; Πόσα επεισόδια θα έχει; Τι δουλειά κάνει τώρα η Carrie; Και κυρίως, πώς τι βρίσκει αυτές τις trendy, in, hot δουλειές; Εντάξει, το τελευταίο δεν ξέρουμε να το απαντήσουμε, αλλά στα υπόλοιπα έχουμε απάντηση.

Queen Charlotte: 10 πράγματα που δεν άλλαξε η σειρά του Netflix και είπε την αλήθεια

And Just Like That… trailer - Κι άλλα cosmo, podcast και καταστροφικά ραντεβού

Το ξέραμε από την αρχή ότι θα κάνουμε καιρό να δούμε την δεύτερη σεζόν του "And Just Like That". Από τον Φεβρουάριο του 2022 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου, πλέον είμαστε λίγο πριν την επιστροφή και μαζεύουμε όλα όσα ξέρουμε και το trailer μας έδωσε πολύ ζουμί.

"Αν είσαι τυχερή, ό,τι και να σου δίνει η ζωή, μπορείς πάντα να βασίζεσαι στους πιο κοντινούς σου φίλους να είναι εκεί", ξεκινάει να μας λέει η Carrie στο πρώτο trailer γιατί αυτή είναι και η ουσία της επερχόμενης σεζόν.

Όχι μόνο της δεύτερης σεζόν, αυτή είναι η ουσία όλη της σειράς από τότε που λεγόταν "Sex and the City". Αυτοί οι δεσμοί όμως, θα δοκιμαστούν στον νέο κύκλο, γιατί η ζωή δίνει στους χαρακτήρες μας plot twists για να είναι δεις αν όντως οι φίλοι σου θα είναι εκεί.

Από την αποκάλυψη μιας "λίστας MILF" στο σχολείο, μέχρι την απότομη ανακοίνωση της Lily Goldenblatt ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να κάνει σεξ, η δεύτερη σεζόν φαίνεται να είναι μια ταραχώδης περίοδος στη ζωή της επιδεικτικά και συναρπαστικά stylish ομάδα που βλέπει τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt στα πενήντα τους.

Πιο κοντά από όσο νομίζεις ο δεύτερος κύκλος του "And Just Like That"

Φόνοι θερινής νυχτός: Το Only Murders in the Building επιστρέφει τον Αύγουστο

Το νέο κεφάλαιο του "Sex and the City" μας έδωσε επιτέλους μια ημερομηνία πρεμιέρας: 22 Ιουνίου. Η ανακοίνωση ήρθε μαζί με το νέο πόστερ της δεύτερης σεζόν του "And Just Like That", το οποίο σε προσκαλεί "να πάρεις μια καρέκλα, γιατί θα έχουμε γιορτή". Σε ύφος Μυστικού Δείπνου, η νέα αφίσα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί (πάρα πολλές δημοφιλείς σειρές το έχουν κάνει και θα συνεχίσουν να το κάνουν), αλλά είναι σίγουρα ταιριαστό γιατί αυτοί οι χαρακτήρες, σίγουρα θα έβαζαν λουλούδια παντού σε κάθε μέγεθος ή θα ανέλυαν τη διακόσμηση για ώρες.

https://www.instagram.com/p/CsWVYwisXMo

Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι θα είναι οι καινούργιοι;

Το fabulous (πλέον) τρίο Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis εννοείται επιστρέφει, μαζί με τους Karen Pittman ως Dr. Nya Wallace, Nicole Ari Parker ως Lisa Todd Wexley, Sarita Choudhury ως Seema Patel και Sara Ramírez aως Che Diaz. Επιστρέφει επίσης ο αποξενωμένος σύζυγος της Miranda, Steve του David Eigenberg και ο Aidan Shaw του John Corbett.

Στο cast του "And Just Like That" θα επαναλάβουν τους ρόλους τους επίσης οι Mario Cantone ως Anthony, Evan Handler ως σύζυγος της Charlotte, Harry, ο Christopher Jackson ως σύζυγος της Lisa, Herbert, και ο Niall Cunningham ως γιος της Miranda, Brady, καθώς και οι Cathy Ang και Alexa Swinton ως παιδιά της Charlotte, Lily και Rock, αντίστοιχα. Επανέρχεται και η Candice Bergen, η οποία υποδύθηκε στη αρχική σειρά την αδίστακτη editor της Vogue, Enid Frick.

Στους νέους guest star περιλαμβάνονται η φεμινίστρια ακτιβίστρια Gloria Steinem και ο Sam Smith, οι οποίοι προανήγγειλαν την παρουσία τους στα γυρίσματα τον Φεβρουάριο μέσω Instagram.