Προλαβαίνεις - δεν προλαβαίνεις: Το Disney+ έβγαλε νέα προσφορά για να «λιώσεις» άνετα

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Προλαβαίνεις - δεν προλαβαίνεις: Το Disney+ έβγαλε νέα προσφορά για να «λιώσεις» άνετα

Το Disney+ ξέρει πως ο Σεπτέμβριος έχει πολύ υλικό και όχι μόνο το ξέρει, αλλά έχει ετοιμαστεί κατάλληλα.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, έρχεται από το Disney+ μια προσφορά περιορισμένου χρόνου, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για τις νέες πρεμιέρες από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχομένου γενικής ψυχαγωγίας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, νέοι συνδρομητές αλλά και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, μπορούν να εγγραφούν στο Disney+ με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.disneyplus.com.

Το νέο αυτό πακέτο περιορισμένου χρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στο αγαπημένο περιεχόμενο της The Walt Disney Company για να δεις όχι μόνο τα κλασικά της έργα με τα οποία μεγάλωσες, αλλά και τις πιο πρόσφατες αλλά και επερχόμενες κυκλοφορίες, όπως την τελευταία σειρά από το σύμπαν του Star Wars, «Ahsoka», τη νέα live-action εκδοχή της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» από τα Marvel Studios, την τελευταία ταινία της Pixar «Στο Στοιχείο τους», καθώς και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας όπως η σειρά «The Bear», παραγωγής FX, τη σειρά «Only Murders in the Building», «The Kardashians» και πολλά άλλα!

Το Disney+ πανέτοιμο για τον Σεπτέμβριο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Ο Σεπτέμβριος στο Disney+ φέρνει πίσω γνώριμα πρόσωπα, με τους νέους κύκλους των «The Kardashians» και «I Am Groot», αλλά και την live-action μεταφορά της βραβευμένης με Oscar, κλασσικής ταινίας μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Disney, «Η Μικρή Γοργόνα»!

Η πρωτότυπη μίνι σειρά, παραγωγής FX, «Justified: City Primeval», θα είναι διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγαπημένες σειρές «Only Murders in the Building» και «Ahsoka» συνεχίζουν με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά μερικούς από τους τίτλους που θα έχουμε στην πλατφόρμα αυτόν τον μήνα:

Η Μικρή Γοργόνα (6 Σεπτεμβρίου)

Η ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», είναι η live-action μεταφορά της βραβευμένης με Oscar, κλασσικής ταινίας μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Disney, από τον οραματιστή σκηνοθέτη Ρόμπ Μάρσαλ και αφηγείται την ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και νθουσιώδους νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο ασυμβίβαστη, η Άριελ, λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα και όταν επισκέπτεται την στεριά, ερωτεύεται τον γοητευτικό πρίγκιπα Έρικ. Αν και οι γοργόνες απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει τη ζωή της και το στέμμα του πατέρα της σε κίνδυνο.

Justified: City Primeval (6 Σεπτεμβρίου)

Έχοντας αφήσει τις κοιλάδες του Κεντάκι πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο Ρέιλαν Γκίβενς ζει τώρα στο Μαϊάμι, ως ένας κινούμενος αναχρονισμός που ισορροπεί τη ζωή του ως Αρχιστράτηγος και ως πατέρας του Σαββατοκύριακου ενός δεκαπεντάχρονου κοριτσιού. Μια τυχαία συνάντηση σε έναν έρημο αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα τον στέλνει στο Ντιτρόιτ. Εκεί διασταυρώνεται με τον Κλέμεντ Μάνσελ, που είναι γνωστός και ως «Ο Αγριάνθρωπος της Οκλαχόμα», έναν απελπισμένο και βίαιο κοινωνιοπαθή που έχει ήδη ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια των καλύτερων του Ντιτρόιτ μια φορά και σκοπεύει να το ξανακάνει. Η δικηγόρος του Μάνσελ, η τρομερή ιθαγενής της Motor City, Κάρολιν Γουάιλντερ, έχει κάθε

πρόθεση να εκπροσωπήσει τον πελάτη της, ακόμη και όταν βρίσκεται παγιδευμένη μεταξύ αστυνομικού και εγκληματία, παίζοντας επίδης το δικό της παιχνίδι. Αυτοί οι τρεις χαρακτήρες μπαίνουν σε τροχιά σύγκρουσης με τον κλασικό τρόπο του Έλμορ Λέοναρντ, για να δουν ποιός θα καταφέρει να βγει ζωντανός από την Αρχέγονη Πόλη.

I Am Groot 2ος Κύκλος (6 Σεπτεμβρίου)

Το σκανταλιάρικο κλαράκι μπλέκει σε νέες περιπέτειες στον 2ο κύκλο της σειράς. Αυτήν τη φορά, ο μικρός Groot εξερευνά το σύμπαν, και όχι μόνο, ως επιβάτης στο σκάφος των Φυλάκων, ερχόμενος πρόσωπο με πρόσωπο, ή μύτη με μύτη, με νέα συναρπαστικά πλάσματα και περιβάλλοντα.