Οι fans του «True Detective» έκαναν ένα εύστοχο παράπονο για την τέταρτη σεζόν «Night Country»

Τζένη Ντεμιράι
Οι fans του «True Detective» έκαναν ένα εύστοχο παράπονο για την τέταρτη σεζόν «Night Country»

Το πρόβλημα που εντοπίζει το κοινό σχετίζεται με το τραγούδι έναρξης του «True Detective: Night Country».

Η σειρά του ΗΒΟ «True Detective» επέστρεψε για τέταρτη σεζόν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και έλαβε θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς με πολλούς να επαινούν τις κεντρικές ερμηνείες (Jodie Foster και Kali Reis) - και να φτάνουν στο σημείο να την χαρακτηρίζουν εξίσου καλή με την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η οποία προβλήθηκε το 2014 με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

Όπως φαίνεται, όμως, δεν είναι όλα ιδανικά, αφού οι fans κάνουν λόγο για ένα παράπονο σχετικά με το τραγούδι που έχει επιλεγεί για τους τίτλους έναρξης του «True Detective: Night Country».

True-Detective.jpg

Πηγή: @truedetective

Ποιο το πρόβλημα με το τραγούδι έναρξης του «True Detective: Night Country»

Το ζήτημα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση διότι τα τραγούδια που συνόδευσαν τις προηγούμενες τρεις σεζόν είχαν επαινεθεί. Στην πρώτη σεζόν ήταν το «Far from Any Road» των The Handsome Family, ενώ στη δεύτερη επιλέχθηκε το τραγούδι «Nevermind» του Leonard Cohen, από τον δίσκο Popular Problems του 2014.

Στην τρίτη σεζόν, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Mahershala Ali και ο Stephen Dorff, η μουσική της έναρξης ήταν η διασκευή της Cassandra Wilson στο κομμάτι «Death Letter» των Son Hous. Οι προσδοκίες για την το τραγούδι της τέταρτης σεζόν, λοιπόν, ήταν εξαιρετικά υψηλές.

Τελικά, για το «True Detective: Night Country» επιλέχθηκε το τραγούδι της Billie Eilish με τίτλο «Bury a Friend», του οποίου το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα ή η συσχέτιση με τη σειρά, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά το γεγονός ότι το κομμάτι ακουγόταν πρόσφατα στο trailer της ταινίας «Madame Web», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, το ίδιο τραγούδι συνόδεψε τα trailers των «Carnival Row» και «Night Swim», αλλά και στους τίτλους των «The Society», «Dickinson» και «Big Mouth» αλλά και στις ταινίες «Kimi» και «Sing 2».

Άκου στο παρακάτω βίντεο το τραγούδι «Bury a Friend»

Ένας από τους fans σχολίασε χαρακτηριστικά πως «η μόνη μου “πραγματική” γκρίνια είναι το γεγονός ότι επέλεξαν αυτό το τραγούδι της Billie Eilish για το θέμα. Μου αρέσει η Eilish! Αλλά είναι ΤΌΣΟ υπερβολικό σε κάθε trailer. Καινούρια τραγούδια, παρακαλώ».

Ποια είναι η υπόθεση του «True Detective: Night Country»

Η κεντρική ιδέα της υπόθεσης του «True Detective: Night Country» φέρνει στο επίκεντρο τους ντεντέκτιβ Liz Danvers και Evangeline Navarro, που επιχειρούν να λύσουν μία υπόθεση που σχετίζεται με τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal Arctic. Συγκεκριμένα, η υπόθεση που ερευνούν έχει να κάνει με έξι άνδρες, οι οποίοι εξαφανίζονται στην Αλάσκα χωρίς να αφήσουν ίχνη. Το σκοτάδι στην ψυχή των ηρώων και οι αλήθειες που τους στοιχειώνουν θα πάρουν σάρκα και οστά.

https://www.instagram.com/p/C2DZc4BrX1b/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @truedetective