O Liam Hemsworth στο πρώτο του τρέιλερ ως Witcher δεν ενθουσίασε τους fans

Τζένη Ντεμιράι
O Liam Hemsworth στο πρώτο του τρέιλερ ως Witcher δεν ενθουσίασε τους fans

Ο αντικαταστάτης του Henry Cavill στο «The Witcher» δεν έχει καταφέρει να γίνει αποδεκτός από όσους αγάπησαν τη σειρά. 

Μία πρώτη ματιά στην 4η σεζόν του «The Witcher» είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε εχθές 22 Μαΐου, αφού το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να μας συστήσει τον νέο Geralt του Liam Hemsworth.

Ο Hemsworth επιλέχθηκε ως αντικαταστάτης του Henry Cavill, ο οποίος ανακοίνωσε το 2022 ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Το trailer που είδε το φως της δημοσιότητας ξεκινά με ένα άλογο, το οποίο περπατά σε ένα απόκοσμο δάσος. Στη σκηνή κάνει την εμφάνισή του και ένας ο Geralt , τον οποίο αναγνωρίζουμε από τα μαλλιά του. Ο Geralt περπατά και εμείς βλέπουμε μονάχα την πλάτη του ώσπου στρέφει ελαφρώς το κεφάλι του και αποκαλύπτει το πρόσωπό του. Και κάπως έτσι, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Liam Hemsworth σε αυτόν τον ρόλο.

Τα streaming hits του Netflix: Εκθρονίζεται ο Witcher, στην κορυφή το Lincoln Lawyer

Celebrity Birthdays - Jan. 10-16

Ο σκοπός του συγκεκριμένου βίντεο για το Netflix ήταν να μας δείξει τον Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia αλλά πέρα από αυτό δεν λάβαμε καμία άλλη πληροφορία η οποία να σχετίζεται με την πλοκή ή με την ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν.

Γιατί ο Henry Cavill έφυγε από το The Witcher;

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Cavill από το «The Witcher» συνέπεσε με την είδηση ότι επρόκειτο να επαναλάβει το ρόλο του ως Superman για την DC, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ως ήρωας στο «Justice League». Ωστόσο, η πιθανή επιστροφή του ακυρώθηκε, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος της DC, James Gunn, αποφάσισε να προχωρήσει με μια νέα αλληλεπίδραση του χαρακτήρα, τον οποίο πλέον υποδύεται ο David Corenswet.

Britain Witcher Premiere

Τότε, ο Cavill δήλωσε ότι ο χρόνος του στη σειρά «ήταν γεμάτος τόσο με τέρατα όσο και με περιπέτειες και δυστυχώς, θα αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», πριν καλωσορίσει τον «φανταστικό» Liam Hemsworth στη σειρά.

«Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για το χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Liam για αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο», πρόσθεσε. Εν τω μεταξύ, ο Hemsworth ανέφερε σε δήλωσή του ότι ήταν «ενθουσιασμένος» για την ευκαιρία και εξήρε τον Cavill, λέγοντας ότι ήταν «τιμή» να ακολουθήσει τα βήματά του.

https://www.instagram.com/reel/C56IBJwhWLT/

Τα σχόλια των θαυμαστών του «Witcher» για την αντικατάσταση

Πριν ακόμα δούμε το trailer, οι θαυμαστές της σειράς είχαν ήδη ξεκινήσει να εκφράζουν τα παράπονά τους, δείχνοντας φανερά ότι δεν τους ικανοποίησε η επιλογή του Hemsworth.

Στα σχόλια του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του Netflix στο Youtube αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν τη γνώμη τους για την αποχώρηση του Cavill και την αντικατάστασή του από τον Hemsworth. Υπάρχουν κάποια σχόλια αποδοκιμασίας για τον Hemsworth αλλά περισσότερο για τους σεναριογράφους της σειράς, στους οποίους οι fans επιρρίπτουν τις ευθύνες που σχετίζονται με το γεγονός ότι σταδιακά οδηγήθηκαν στο να χάσουν το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη σειρά.

«Αν ο Liam ήταν ο Geralt από την αρχή, νιώθω ότι θα τον είχαμε αποδεχτεί» ανέφερε ένας χρήστης του YouTube και πρόσθεσε στη συνέχεια «Ο Cavill έκανε αυτόν τον ρόλο δικό του και το να βλέπεις οποιονδήποτε άλλον να παίζει απλώς δεν λειτουργεί».

Σε ένα ακόμα σχόλιο αναφέρει κάποιος άλλος: «Ο Henry έσωσε τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό του να υποδύεται τον Witcher, γραμμένο από κακούς σεναριογράφους».

Πηγή κεντρικής εικόνας: Netflix