Ο Φάνης Μουρατίδης επιστρέφει με το Money Drop: «Χαίρομαι πολύ όταν οι άλλοι κερδίζουν»
Οι αποκαλύψεις για τη 18χρονη συμβίωση με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μετά την πρώτη και άκρως πετυχημένη σεζόν του, το Money Drop επιστρέφει στον Alpha και ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε ενθουσιασμένος για δύο σημαντικούς λόγους.
Ο Φάνης Μουρατίδης αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν ως παρουσιαστής του Money Drop στον Alpha. Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε το όλο project ήταν υποδειγματικός.
Η δεύτερη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού ξεκινά στα τέλη Οκτωβρίου, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο ηθοποιός - παρουσιαστής μοιράστηκε μαζί μας μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day τους δύο λόγους που την περσινή χρονιά ενθουσιάστηκε με όσα παρουσίαζε.
«Ερχόμαστε δυναμικά κάπου στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη, πρώτα ο Θεός, και θα μοιράσουμε και φέτος πολλά χρήματα. Όταν μου πρότειναν το Money Drop, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσα να το κάνω. Έπρεπε απλά να βρω το νόημα μέσα στο κεφάλι μου, σε αυτό που κάνω. Και το νόημα για εμένα είναι ότι έχω την τύχη να είμαι παρών σε μία πολύ σημαντική στιγμή δύο ανθρώπων, που βρίσκονται ξαφνικά με 200.000 ευρώ στα χέρια τους και μπορεί πραγματικά, αν τα κερδίσουν, να αλλάξει εντελώς η ζωή τους. Το χαίρομαι πάρα πολύ όταν κερδίζουν χρήματα, θέλω να τους βοηθάω να τα πάρουν. Μου έδωσε πάρα πολύ ωραίες στιγμές το παιχνίδι, που δεν το περίμενα».
Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε ακόμα για την οικογένεια του, την καθημερινότητά του αλλά και την παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, το “2:22-A Ghost Story”, το οποίο συνεχίζει φέτος για δεύτερη χρονιά.
Και φυσικά για τη 18χρονη σχέση του με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία και εκείνη φέτος συμμετέχει σε δύο τηλεοπτικές σειρές, στο Δίχτυ και στο Παιδί.
Όπως όλα τα ζευγάρια και εκείνοι πέρασαν τη φάση της αναπροσαρμογής της σχέσης τους.
«Είμαστε 18 χρόνια με την Άννα Μαρία. Στις μεγάλες σχέσεις, υπάρχουν κρίσεις, περνάνε και ξαναέρχονται. Εξυπακούεται αυτό. Δεν τα έχουμε λύσει, δεν είμαστε τόσο καλά προπονημένοι, παλεύουμε και εμείς, αγωνιζόμαστε. Με τα πάνω και τα κάτω, τις δυσκολίες. Το θέμα είναι ποια είναι η συνισταμένη.
Το πρόσημο είναι θετικό. Υπάρχουν κρίσεις που τις γλιτώνεις με το χιουμοράκι και κρίσεις που δεν το γλιτώνεις. Στις αρχές έκανα μούτρα. Δεν είμαστε όλοι ώριμοι, ωριμάζουμε στην πορεία».
