Η «ανατροπάρα» του Φάνη Μουρατίδη και όσα μαρτύρησε ο Παπακαλιάτης για την πρεμιέρα του Maestro 2

Κατερίνα Μπούσιου
Η «ανατροπάρα» του Φάνη Μουρατίδη και όσα μαρτύρησε ο Παπακαλιάτης για την πρεμιέρα του Maestro 2

Πότε ξεκινά και επίσημα το Maestro in Blue 2 και τι περιλαμβάνουν τα δύο πρώτα επεισόδια. Αγχωμένος δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro ή Maestro in Blue στην διεθνή διανομή του, ολοκληρώνονται σταδιακά και ήδη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοντάρει τα 2 πρώτα επεισόδια. Πρόσφατα μας αποκάλυψε και επίσημα πότε θα γίνει η προβολή της και κυρίως με ποιο τρόπο. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τους Έλληνες τηλεθεατές γιατί θα έχουν διπλή ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους σειρά.

https://www.instagram.com/p/Czv7C2zIEr7/

Η δήλωση του Φάνη Μουρατίδη, το μεγάλο spoiler και η πρώτη προβολή στους ηθοποιούς

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro in Blue και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μπει ήδη στο μοντάζ για να έχει έτοιμα τα 2 πρώτα επεισόδια. Μάλιστα όπως αποκάλυψε και η Κλέλια Ανδριολάτου , πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, υποσχέθηκε στους ηθοποιούς του, πως πριν τα Χριστούγεννα θα τους καλέσει στο σπίτι του για μία private προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων. Για να δουν πριν ακόμη και από το Netflix, τη συνέχεια της σειράς.

Και ενώ δεν είχαμε μέχρι τώρα εικόνα για το πότε θα δούμε από την επόμενη χρονιά το Maestro in Blue, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε την είδηση μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» κατά την επιστροφή του από την Κύπρο: «Τώρα πάω στο μοντάζ της σειράς, με περιμένουν. Δουλεύω περίπου δέκα με δώδεκα ώρες τη μέρα. Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο, στο Netflix, λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα, είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά, ευτυχισμένος και με πολύ άγχος για τον δεύτερο κύκλο».

Οι Έλληνες τηλεθεατές λοιπόν θα δουν πρώτα στο Νetflix αν είναι συνδρομητές, τη σειρά και αργότερα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο δηλαδή τη σειρά από το Mega. Αυτό είναι στα πλαίσια της συμφωνίας με τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Η σειρά όμως θα έχει όχι απλά ανατροπές, αλλά ανατροπάρα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο εκ των πρωταγωνιστών, Φάνης Μουρατίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Και είπε χαρακτηριστικά: «Ο δεύτερος κύκλος θα έχει ανατροπάρα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. (σ.σ εκείνος που θα διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη, η οποία αρχικά θα είναι εξαφάνιση). Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ήρωα που υποδύομαι, τον Δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του Maestro να αποτελείται από δύο μέρη».

Οπότε εδώ έχουμε τρία δεδομένα. Πρώτον, αυτή η δολοφονία του Γιάννη Τσορτέκη περιλαμβάνει μία ανατροπή (λέτε να ζει;), δεύτερον αν η προσωπική ζωή του Δημάρχου αλλάζει τότε θα έχουμε διαζύγιο με τη σύζυγό του και τρίτον ότι τα δύο μέρη της σειράς, μπορεί να αφήνουν το ενδεχόμενο να έχουμε λίγα περισσότερα επεισόδια από τα 9 του πρώτου κύκλου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με αγωνία. Για να δούμε αν ο δεύτερος κύκλος ποιοτικά ξεπεράσει τον πρώτο.