Με νέο hair look η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αποδεικνύει πως είναι ωραίο να μεγαλώνεις φυσικά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με νέο hair look η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αποδεικνύει πως είναι ωραίο να μεγαλώνεις φυσικά

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της, την καθημερινότητα με τον Φάνη Μουρατίδη και τους γιους τους, το #MeToo και δεν δίστασε να πει την ηλικία της on air.

Καλεσμένη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το πρωί της Τρίτης (02/04) η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

H δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της, την καθημερινότητα με τον Φάνη Μουρατίδη και τους γιους τους, το #MeToo ενώ δεν δίστασε να πει την ηλικία της on air.

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την παρουσιάστρια του MEGA η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να λέει την ηλικία της, καθώς νιώθει καλά με τον εαυτό της και μεγαλώνει όμορφα.

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Με νέο κούρεμα και πιο ανοιχτά μαλλιά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε τι εύχεται για τα παιδιά της

H απώλεια της μητέρας της και η επιστροφή στην τηλεόραση

Η ηθοποιός έχασε τη μητέρα της τον Ιανουάριο του 2016 μετά από μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια. Οι δύο γυναίκες ήταν πολύ δεμένες και η 49χρονη μιλά με τα ομορφότερα λόγια για εκείνη και τονίζει πως πάντα θα την «κουβαλάει» μέσα της.

«Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος φεύγει, πενθείς πριν φύγει», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους θα επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στους δέκτες μας μέσα από νέο project ωστόσο όπως η ίδια τόνισε δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Το «αντίο» της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον Νότη Μαυρουδή και η συγκίνηση για τον γιο του

Το νέο hair look

Ανανεωμένη και με ολοκαίνουριο hair look εμφανίστηκε η ηθοποιός στο «Mega Καλημέρα» καθώς τα μαλλιά της είναι αρκετά πιο ανοιχτά από το καστανό χρώμα με το οποίο την είχαμε συνηθίσει.

Όσον αφορά το μήκος τους, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους εξακολουθεί να ποντάρει στο καρέ, το οποίο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα μεσογειακά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/C1Z82WGoDZ0/

«Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς», δήλωσε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στη σημασία της ψυχοθεραπείας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

To love story με τον Φάνη Μουρατίδη και οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους

Στην προσωπική της ζωή η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους βιώνει την απόλυτη ευτυχία τα τελευταία 16 χρόνια, στο πλευρό του Φάνη Μουρατίδη.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει πως ήρθαν κοντά σε ένα ταξίδι στα Χανιά όπου είχαν πάει για γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο γιους (τον 16χρονο Έκτορα και τον 15χρονο Αλέξανδρο) οι οποίοι είναι στην εφηβεία και αποτελούν την no1 προτεραιότητα στη ζωή τους.

«Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς Μπαμπά μην τρέχεις, μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο, που δεν θυμάμαι, και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», έχει δηλώσει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» η ηθοποιός είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και τη γνώμη της για τον θρησκευτικό γάμο.

«Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ», τόνισε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: anna_maria_papaharalambous