Η Δανάη Παππά από τη Χλόη στον Άγιο Έρωτα στη Γυναίκα - Η νέα σειρά που θα σου θυμίσει τη Μπαχάρ
Μετά τον Σασμό και τον Άγιο Έρωτα, η Δανάη Παππά θα κάνει την τρίτη της σειρά ως πρωταγωνίστρια στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Από τη Θοδώρα του Σασμού, η Δανάη Παππά πέρασε αμέσως πριν από δύο χρόνια στον ρόλο της ως Χλόη στον Άγιο Έρωτα. Ένας πολυεπίπεδος και δύσκολος χαρακτήρας, που θα δώσει όμως τη θέση της σε μία άλλη γυναίκα που επίσης παλεύει για τη ζωή της.
Η ηθοποιός έχει επιλεγεί να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha με προσωρινό τίτλο, Γυναίκα και βασίζεται σε γνωστή μας στην Ελλάδα, τούρκικη σειρά.
Στον Άγιο Έρωτα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ετοιμάζεται να δολοφονήσει τον εχθρό του πριν το τέλος
Το τέλος της Χλόης και η νέα της αρχή
Η Δανάη Παππά πέρασε πολλά με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στον Άγιο Έρωτα. Ο σεναριογράφος όμως της σειράς Άγγελος Χασάπογλου, έχει ετοιμάσει ένα ευτυχισμένο φινάλε για αυτό τον ρόλο.
Η Χλόη μετά την καταδίκη του πατέρα της θα πάρει το διαζύγιο από τον Πέτρο και θα κάνει επιτέλους τον γάμο της με τον Νικόλαο. Θα ζήσουν στη Στέρνα, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον γιο τους και την κόρη της Ελευθερία. Είναι ένα από τα 3 ζευγάρια που θα έχουν ένα όμορφο τέλος.
Η γυναίκα που γράφει το φινάλε στον Άγιο Έρωτα και οι δύο ευχάριστες ανατροπές
Τα γυρίσματα για τον Άγιο Έρωτα έχουν τελειώσει και σε λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha με τον προσωρινό τίτλο Η Γυναίκα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά βασίζεται σε ένα παλαιότερο τουρκικό format που είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1, τη σειρά Kadin. Η Μπαχάρ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, μίας νέας γυναίκας που μετά τον θάνατο του έρωτα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της παλεύει να επιβιώσει.
Υπάρχει και ένα μυστικό που αφορά στη μητέρα της, καθώς την εγκατέλειψε όταν εκείνη βρισκόταν σε μικρή ηλικία. Αλλά θα την ξαναβρεί μετά από αρκετές περιπέπειες. Αν λάβουμε υπόψη μας την πληροφορία (εφ. RealNews) που ανέφερε πως εκτός από τη Δανάη Παπά, στη σειρά θα είναι και η Ελισάβετ Μουτάφη, ίσως είναι εκείνη που θα υποδυθεί τη μητέρα της.
Και η συγκεκριμένη ηθοποιός θα συνεχίσει με 3η σειρά στον Alpha, μετά το Προξενιό της Ιουλίας και το Να μ'αγαπάς.
