Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προετοιμάζεται για την 14η σεζόν του στον ΑΝΤ1 ντυμένος ως Θεός του Ολύμπου
Το χιουμοριστικό βίντεο με το οποίο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το καλύτερο promo για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Aυτές τις μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν προετοιμάζεται μόνο για τις διακοπές του, αλλά ξεκινά να οργανώνεται και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η οποία φυσικά και θα είναι στον ΑΝΤ1 για 14η σεζόν.
Ο παρουσιαστής θα είναι στους δέκτες μας και με τα τρία γνωστά και αγαπημένα μας τηλεοπτικά format. Αλλά για το ένα απ' αυτά έκανε και το πιο πρωτότυπο promo.
YFSF: Ο διάλογος Ρουβά - Αρναούτογλου που «έβγαλε» είδηση και ο νικητής που εξέπληξε ως Μητροπάνος
O αρχαίος Θεός και το νέο του προσωπικό ρεκόρ
Από το 2013, από την αποχώρησή του δηλαδή από το Mega, μέχρι σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Πλέον μπαίνει αισίως στην 14η σεζόν του στο κανάλι, του οποίου πια, αποτελεί σταθερή αξία.
Η παραμονή του σταθερά και με υψηλές επιδόσεις στην τηλεθέαση, είναι ένα ακόμη προσωπικό του ρεκόρ.
Ο Γρηγόρης που το τελευταίο διάστημα επιμένει στην άποψή του για να στηριχτούν όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα, «κόντρα» στο infotainment και στις πανομοιότυπες σε περιεχόμενο εκπομπές, συνεχίζει και τα τρία του μεγάλα project στον ΑΝΤ1 και οφείλουμε πλέον να του αναγνωρίσουμε πως είναι ο «βασιλιάς» της ψυχαγωγίας. Και την έχουμε ανάγκη.
Εκτός από τον Εκατομμυριούχο, θα συνεχίσει και το The 2Night Show για 11η χρονιά και φυσικά και το αγαπημένο του (μας) Roadshow.
Μαζί με τους συνεργάτες του έκανε μάλιστα και ένα πρωτότυπο τρέιλερ για τον 3ο κύκλο. Ντυμένος ως αρχαίος Θεός και χωρίς να μιλά προαναγγέλλει, μα τι άλλο από νέες χιουμοριστικές περιπέτειες.
Δεν είναι τυχαίος ο συμβολισμός, γιατί όντως ο Γρηγόρης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Όλυμπο για να κάνει τα γυρίσματα της εκπομπής. Φυσικά όπως πάντα θα γυρίσει όλη την Ελλάδα.
Το Roadshow θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε τη μέρα προβολής του.
