Το ξέσπασμα του γιου του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβου για το Καλημέρα Ελλάδα και τα αιχμηρά σχόλια
Tι ενόχλησε τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη μετά τις νέες αλλαγές στο Καλημέρα Ελλάδα και την ανακοίνωση για τους δύο νέους παρουσιαστές.
Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής, ο δημοσιογράφος και γιος του Γιώργου Παπαδάκη ,Φοίβος είχε ένα ξέσπασμα στο προσωπικό του προφίλ του στο Instagram απευθυνόμενος στον ΑΝΤ1 με σκληρό χαρακτηρισμό που συνδέεται με την τοποθέτηση του Άκη Παυλόπουλου και του Βασίλη Χιώτη ως νέους παρουσιαστές της ιστορικής εκπομπής του καναλιού Καλημέρα Ελλάδα.
Ο δημοσιογράφος μάλιστα επιφυλάχθηκε με νέα τοποθέτηση.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα 2 νέα ζευγάρια της ενημέρωσης: Τι αλλάζει στην πρωινή ζώνη
Οι αναρτήσεις του Φοίβου, αλλά χωρίς τον λόγο που του προκάλεσαν την αντίδρασή του
Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, ο μόνος από τους τρεις γιους του που ακολούθησε το δικό του επάγγελμα ήταν πάντα χαμηλών τόνων. Πολύ προσεκτικός σε διατυπώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις, σεβόμενος και τη μεγάλη ιστορία του πατέρα του στο επάγγελμα.
Ξεκίνησε χωρίς να «εκμεταλλεύεται» το όνομά του πατέρα του και ήταν πάντα προσεκτικός στα σχόλιά του και για αυτό τον λόγο μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του, ο αιχμηρός σχολιασμός, μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως νέοι παρουσιαστές του Καλημέρα Ελλάδα, είναι ο Άκης Παυλόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης.
«Η απόλυτη ξεφτίλα, μηδέν σεβασμός σε μία ιστορική εκπομπή που έχτισε ο πατέρας μου» γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο στη φωτογραφία των δύο παρουσιαστών και κάνοντας το απαραίτητο tag για το κανάλι.
Δεν επεξήγησε το ξέσπασμά του, αλλά με δεύτερη ανάρτησή του βάζει ένα κουίζ, εξίσου αιχμηρό: «Θέλετε να μιλήσω για όσα έμαθα 35 χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη ως γιο του. Ναι. Όχι».
Αυτό σημαίνει ότι θα επεκταθεί πιο αναλυτικά στο θέμα και τις επόμενες μέρες.
Και αξίζει να δούμε τη νέα τοποθέτησή του για να μας εξηγηθεί αυτός ο εκνευρισμός. Αφορά τη διακοπή συνεργασίας του καναλιού με τον προηγούμενο παρουσιαστή Παναγιώτη Στάθη (ο οποίος είχε συμβουλευτεί και τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη για την ανάληψη της εκπομπής) ή υπάρχει κάποιο προηγούμενο, κάποια διαφωνία του πατέρα του κατά το παρελθόν με έναν από τους δύο νέους παρουσιαστές;
Ή αντίδραση που η εκπομπή κρατά το ιστορικό της όνομα;
Η μεταγραφή Παυλόπουλου - Χιώτη, δύο δημοσιογράφων με μεγάλη δημοσιογραφική και τηλεοπτική εμπειρία, έγινε πάντως από το κανάλι με την προσδοκία επαναφοράς της εκπομπής στην παλιά της αίγλη και σε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Δεν υπήρχε προφανώς κάποια πρόθεση για να θιγεί το όνομα του ιδρυτή της εκπομπής και ενός προσώπου που θεωρείται ιστορικό για τον ΑΝΤ1.
Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι κρίσιμη και στον τομέα της ενημέρωσης, γιατί θα έχει προεκλογικό χαρακτήρα και αρκετά κανάλια κάνουν μεταγραφές και νέες τοποθετήσεις προσώπων με σκοπό την τηλεθέαση και την αλλαγή περιεχομένου.
Ωστόσο για να αντιδρά έτσι ο Φοίβος Παπαδάκης, προφανώς υπάρχει και ένα παρασκήνιο που θα μας εξηγηθεί τις επόμενες μέρες.
