Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι full ερωτευμένος και με την Αλίκη του έχουν το πιο neon και μοντέρνο σπίτι

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι full ερωτευμένος και με την Αλίκη του έχουν το πιο neon και μοντέρνο σπίτι

Ο δεύτερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος και επίσης δημοσιογράφος συγκατοικεί εδώ και δύο χρόνια με τη σύντροφό του. 

O δεύτερος ηλικιακά από τους τρεις γιους του Γιώργου Παπαδάκη, ο Φοίβος, έχει ακολουθήσει τα χνάρια το πατέρα του στη δημοσιογραφία και φέτος είναι στην καλοκαιρινή πρωινή τηλεοπτική παρέα του Καλοκαίρι#YES στο Οpen. Λόγω εκπομπής μένει προς το παρόν με την αγαπημένη του Αλίκη στην Αθήνα. Η αισθητική στο σπίτι που συμβιώνει το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, είναι όχι μόνο inspo, αλλά μία πινελιά από το μέλλον. Α, έχει και ενυδρείο.

https://www.instagram.com/p/CvfhoFVo8kE/

Back to the future

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας Παπαδέλη, από μικρός ασχολήθηκε με τον χώρο της επικοινωνίας και αντίστοιχα σπούδασε και στο Λονδίνο το ίδιο αντικείμενο. Για αυτό τον λόγο αρχικά στον χώρο της δημοσιογραφίας, o Φοίβος, ασχολήθηκε με τα ηλεκτρονικά μέσα.

https://www.instagram.com/p/Cjff9L3IBUL/

Τον τελευταίο χρόνο είδαμε και το ταλέντο στο τραγούδι στο J2US και εδώ και λίγες εβδομάδες είναι μέλος της τηλεοπτικής πρωινής παρέας στο Καλοκαίρι #YES.

Πολύ συχνά έχει ερωτηθεί από τους συναδέλφους για τον πατέρα του και την επιρροή που άσκησε στη ζωή του με το ήθος του: «Oι γονείς μου ποτέ δεν άφησαν να νιώσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Είναι «ένα» βαρύ όνομα αυτό του πατέρα μου, οπότε, ναι, ένιωθα το βάρος ότι δεν πρέπει να αμαυρώσω το όνομά του» όπως έχει πει σε συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CuSivx1LHJC/

Στην επαγγελματική του ζωή τα πηγαίνει περίφημα, όπως και στην προσωπική του ζωή. Σταθερά εδώ και δύο χρόνια στη ζωή του υπάρχει η Αλίκη Μαρία, με την οποία μας έχει δείξει πολλές φορές με τις αναρτήσεις του στο Instagram, το πόσο ερωτευμένος είναι. Μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται και στο προσωπικό site που έχει δημιουργήσει ο Φοίβος.

Το ζευγάρι συζεί και μάλιστα το διαμέρισμά του είναι αρκετά μοντέρνο και λιτό. Τα neon φώτα στις τζαμαρίες, είναι ένα μόνο στοιχείο που το αποδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/Cjff9L3IBUL/

Μικρές πινελιές από ξύλο υπάρχουν στο σαλόνι όπου βρίσκεται το εξίσου μοντέρνο μαντεμένιο τζάκι σε μαύρη απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Cn-K9qDsKEu/

Τα neon φώτα κάνουν μοναδικό τον χώρο, ειδικά το βράδυ. Και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακός με το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξεχωριστή νότα στο βάθος το μεγάλο ενυδρείο.

https://www.instagram.com/p/CljVB0AIZop/

Εδώ βλέπεις λίγο καλύτερα το μεγάλο ενυδρείο.

fivospapadakis_317657370_138480698987542_4354513396492614300_n.jpg

Το ζευγάρι μας δείχνει διαρκώς πως ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/Cm4tSJUM5Zs/

Στο inspo στυλ του σπιτιού και η κουζίνα. Με λιτές γραμμές, αυστηρά minimal, με το άσπρο μάρμαρο και το ξύλο στην κλασσική του απόχρωση αλλά και σε μαύρο, στις εντοιχισμένες συσκευές.

kouzinapapadakis.jpg

Ο Φοίβος δεν έχει κρύψει στις συνεντεύξεις του, ότι θέλει στο μέλλον να δημιουργήσει οικογένεια με την Αλίκη και να γίνει και εκείνος πατέρας.